• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štoperski tandem Borca raportirao iz Antalije: Još nismo pokazali puni potencijal, želimo da ponovimo prošlu polusezonu!

Autor Dragan Šutvić

Nikola Pejović i Maks Juraj Ćelić sumirali su dosadašnji tok priprema u Turskoj.

 FK Borac Pejović i Ćelić o pripremama u Antaliji  Izvor: FK Borac

Borčevi fudbaleri ušli su u drugi dio priprema u Antaliji, gdje će ostati do 6. februara.

Prije povratka u Banjaluku, crveno-plavi će odigrati još četiri kontrolne utakmice, a prva je zakazana već za sutra (petak) od 14.00 časova po našem vremenu, kada će im na megdan izaći austrijski bundesligaš Tirol.

Pred meč sa Austrijancima, štoperski tandem Nikola Pejović – Maks Juraj Ćelić sumirao je dosadašnji tok pripremnog perioda u Turskoj, najavivši najviše ambicije u proljećnom dijelu sezone.

"Svaki dan vrijedno radimo na nekim stvarima koje će nam služiti u toku sezone. Do sada smo imali obje utakmice, nažalost obje smo izgubili ali isto tako smo i promašili veliki broj šansi, ali neka nam se sve vrati u prvenstvu. Rezultat na pripremama nikad nije ni bio primarni cilj. Nama je u planu da nastavimo ono što smo u prvoj polusezoni napravili. Jedan fantastičan rezultat, jedan niz, jedan rekord i na nama je da nastavimo tako. Ovdje imamo idealne uslove, sve ono što treba da u drugoj polusezoni budemo pravi i ostvarimo one ciljeve o kojima vjerovatno svaki dan razmišljamo, a to je dupla kruna", istakao je Pejović.

"Obavili smo dosta bitnih stvari, fokusirali se na našu igru i neke nove stvari koje bi sve to dodatno poboljšale. Kao što sam rekao na kraju prošle polusezone, mi još nismo pokazali sav svoj potencijal. Ovdje ima jako kvalitetnih igrača, došli smo na ove pripreme da još povećamo svoj potencijal i očekujem da u drugom dijelu sezone to i pokažemo. Atmosfera je odlična, radno je, veselo je i tako i mora da bude", naglasio je Ćelić.

Nakon duela sa Austrijancima, igrači Vinka Marinovića odradiće još tri utakmice u Turskoj – protiv Dinama iz Mahačkale (3. februar), te Podbreskidzja i Krumovgrada (5. februar).

Prvu zvaničnu utakmicu u polusezoni Borac će odigrati 11. februara na Gradskom stadionu, kada će sa početkom u 18.30 časova ugostiti Zvijezdu 09 u okviru osmine finala Kupa BiH.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC