• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borčevci" pred Pjunik poručili iz Antalije: Idemo u dobrom smjeru prema zacrtanom cilju - "duploj kruni"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki Borac u ponedjeljak igra drugu utakmicu na pripremama u Antaliji, ali Jovan Nišić i Milan Makarić smatraju da je najbitnije dočekati nastavak sezone u najboljoj formi i ispuniti zacrtane ciljeve.

 Jovan nišić Milan Makarić izjava sa priprema FK Borac u Antaliji Izvor: FK Borac

Crveno-plavi tim u turskom ljetovalištvu naporno radi kako bi što spremnije dočekao nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Jesenji prvak je izgubio u prvoj utakmici u Antaliji od ruske Baltike (2:0), ali u ovom trenutnu rezultati nisu primarni već da se ekipa što bolje pripremi i uigra za nastavak proljećnog dijela sezone.

Vezni igrač Banjalučana Jovan Nišić apostrofirao je najprije da "borčevci" u Antaliji imaju sve što je potrebno da se ekipa što bolje spremi za takmičarske utakmice, uključujući i sutrašnji meč sa Pjunikom.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Imamo odlične uslove, mislim da dobro radimo. Bila je ta prva utakmica, sutra je druga, pa očekujemo i bolji rezultat i naravno da bude bolja igra, ali je najvažnije i ovom periodu da se spremimo i da ovo što svaki dan radimo na trenzima primijenimo. Mislim da je idemo u dobrom smjeru", rekao je Nišić.

Otkrio je i da ima odličnu saradnju na terenu i van njega sa kapitenom Borca Srđanom Grahovcem.

"Prija mi da igram sa Grahom, cimeri smo i družimo se i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i da će biti još bolje u drugoj polusezoni. Ali, ne bih izdvajao odbranu, vezni red ili napad, prva polusezona je bila da smo svi zajedno i ako tako nastavimo biće kako treba".

A to "kako treba" je najviši cilj - titula i trofej u Kupu BiH.

"Ambicije moraju biti 'dupla kruna', mi se nadamo, radimo i vjerujemo u to, a vidjećemo na kraju sezone kada se podvuče crta", zaključio je vezista crveno-plavih.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Napadač Borca Milan Makarić takođe je dodao da je u Antaliji ključna stvar da se ekipa dobro pripremi i da su rezultati prijateljskih mečeva u drugom planu.

"Pripreme teku dobro, atmosfera je odlična u ekipi, imamo i takve uslove za rad. Fokus je na tome da se što bolje spremimo i uigramo za nastavak prvenstva. Nadam se da ćemo dočekati spremni i zdravi početak polusezone. Očekuje nas sutra meč sa ekipom Pjunika, još jedan kvalitetan rival, ali mislim da rezultat nije u prvom planu već da se što bolje spremimo i ostvarimo zacrtane ciljeve u prvenstvu", izjavio je Makarić.

Meč između Borca i Pjunika igra se u ponedjeljak s početkom u 15.30 časova po našem vremenu.

Nakon meča sa ekipom iz Jerevana, banjalučki klub će u Turskoj odigrati još četiri utakmice - drugog februara rival je Tirol, dan kasnije protivnik Borcu je Dinamo Mahačkala, dok će petog februara biti odigrane dvije utakmice.

Osim već dogovorenog meča sa bugarskim Krumovgradom, tog dana će crveno-plavi odmjeriti snage i sa poljskim TS Podbeskidzjem.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC