• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspad sistema u Čelsiju, "zakuvala" žena najvažnijeg igrača!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Maurisiju Poketinu je izgleda odzvonilo u Čelsiju zbog očajnih igara.

 Raspad sistema u Celsiju zbog Poketina Izvor: Instagram/bellesilva/Printscreen

Čelsi je uložio, iliti bolje rečeno "ulupao", milijardu evra na pojačanja i to ništa nije pomoglo. Kao i prošle sezone u ovo vrijeme, kada ih je vodio već drugi trener, a bili na pragu dovođenja trećeg, Čelsi je u donjem dijelu tabele sa samo 31 osvojenim bodom pošto ih je u nedjelju razbio i Vulverhempton (4:2).

Ako nije toliko strašno primiti četiri gola protiv Liverpula, onda jeste protiv Vulvsa, što je upalilo "crvene alarme" na "Bridžu" i kao nikada do sada Maurisio Poketino je blizu otkaza. Njegova ekipa nema identitet, isprobao je "hiljadu fudbalera" i ništa nije upalilo, a čini se da nema povjerenje ni svlačionice. Iako se direktno niko od njegovih igrača nije okrenuo protiv njega, makar javno, to je sada učinila supruga Tijaga Silve, najvažnijeg igrača Čelsija.

Izabel Silva, koja se inače često oglašavala o pitanjima u Čelsiju, posebno dok je Tijago Silva bio i kapiten, napisala je: "Vrijeme je za promjene... Ako čekate predugo, nekada bude prekasno", što su mnogi protumačili kao apel za odlazak Poketina.

Vidjećemo da li će rukovodstvo na čelu sa Todom Bolijem reagovati pošto su odavno pričali da je u pitanju "dugoročni projekat", ali tako je bilo i sa Grejemom Poterom čije rezultate - sa boljim timom - nije nadmašio Maurisio Poketino. Istina, imao je i uz to velikih problema sa povredama glavnih igrača, ali to nikako ne može da bude izgovor za klub koji igra samo domaća takmičenja i ima roster od 30 i više fudbalera.

Podsjetimo, Čelsi ove sezone ima devet pobjeda, četiri remija i čak deset poraza u Premijer ligi, a jedino što Poketina "vadi" je plasman u finale Liga kupa gdje će na Vembliju igrati protiv Liverpula.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC