• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Crvenu zvezdu stigla ponuda od 10 miliona evra za Osmana Bukarija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda je dobila još jaču ponudu za Bukarija od prethodne, potvrđeno je za MONDO.

 Crvena zvezda prodaje Osmana Bukarija za 10 miliona evra Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Krasnodar je nudio osam miliona evra za Osmana Bukarija, Crvena zvezda je rekla da će ga prodati za deset - a kada Rusi nisu podigli ulog, stigla je ponuda iz Sjedinjenih Američkih Država, potvrđeno je za MONDO. Čikago dakle nudi 10 miliona evra za jednog od najboljih fudbalera Crvene zvezde, međutim na "Marakani" još nisu rekli da.

Stav rukovodstva je bio da iz kluba ove zime ne može da ode niko čiji odlazak će ugroziti osvajanje šampionske titule, a procjena je bila da Jovan Mijatović "nije neprocjenjiv" i da može da ide u Njujork siti. Iako je otišao i Kosta Nedeljković, ostaće u klubu sve do ljeta, dok se sada razmišlja i šta je najpametnije uraditi u slučaju Bukarija, zbog straha da bi njegova cijena već od ljeta mogla da opadne.

Istina, generalni direktor Zvezdan Terzić je već rekao da je suma od 10 miliona evra prihvatljiva, dok je pregovarao sa Rusima, potom se predomislio i rekao da Bukari nije na prodaju, ali to je bilo prije nego što je stigla ponuda "koja se ne odbija". Konačnu odluku trebalo bi da donese trener Vladan Milojević, čija je "zadnja" u ovom slučaju.

Potrebno je da se procijeni da li je to novac koji je neophodan Crvenoj zvezdi i da li je Osman Bukari bez čijih usluga se može na proljeće, što nije nimalo laka odluka - posebno ako se zna da na "Marakani" moraju da odluče već u toku današnjeg dana.

Podsjetimo, osim pomenutog Mijatovića i Nedeljkovića, Crvena zvezda je prodala i Stefana Mitrovića u Veronu. Uz njih, pozajmila je Edmunda Ada u Radnički iz Niša i Uroša Kabića u Torino, dok se očekuje da još nekoliko mladih fudbalera ode na pozajmice do kraja zimskog prelaznog roka zbog "glomaznog" igračkog kadra.

Bukari (25) je inače u Crvenoj zvezdi od ljeta 2022. godine kada je stigao iz Genta za tri miliona evra, a od tada je odigrao 64 utakmice i zabeležio 22 gola i 16 asistencija u dresu crveno-bijelih.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:47
Gol Osman Bukari
Izvor: TV Arena sport
Izvor: TV Arena sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC