• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda prodaje još jednog fudbalera?! Odigrao samo pet minuta, a opet odlazi iz kluba!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Talentovani defanzivac mogao bi da potpiše ugovor sa klubom u kojem je trenutno na pozajmici.

 Crvena zvezda prodaje Andreja Djurica u Slovacku Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda bi mogla da proda još jednog fudbalera! Nakon završenih velikih transfera u januarskom prelaznom roku, novac bi u klub mogao da stigne i od momka koji se prije šest mjeseci preselio u Slovačku. Defanzivac Andrej Đurić, svojevremeno kapiten u mlađim kategorijama Zvezde, oduševio je čelnike Spartaka iz Trnave i oni žele da ga zadrže!

Nakon što su se za ovog fudbalera interesovali italijanski klubovi, a on odradio pozajmicu u Sloveniji, Zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" predstavila da se Andrej vraća u klub. Tom prilikom je mladi fudbaler pričao o ostanku u klubu i budućnosti među crveno-bijelima, ali se ubrzo dogodila pozajmica koja mu je omogućila mnogo više minuta na terenu. Sada djeluje da bi andrej mogao i da ostane u klubu koji mu je pružio šansu prije nekoliko mjeseci.

"Hoćemo da iskoristimo opciju da otkupimo Andreja Đurića, iako to ima daleko veću cijenu. Mladi Srbin je investicija i isplatiće se klubu nekoliko desetina puta", rekao je Mihail Gašparik, trener Spartaka iz Trnave. Takav scenario odgovara i mladom defanzivcu, koji je potvrdio da bi volio da ostane u slovačkom klubu. "Bio bih srećan da Spartak iz Trnave iskoristi opciju, jer ako Bog da, tek tad ću pokazati koliko mogu i znam", istakao je Andrej Đurić i tako praktično pripremio teren za transfer.

Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

On je ove sezone nastupio na deset mečeva u dresu Spartaka iz Trnave, a povreda koljena spriječila ga je da igra na nekoliko mečeva. Ipak, u Slovačkoj su prezadovoljni partijama koje je pružao u dresu trenutno trećeplasiranog tima tamošnjeg šampionata, pa nemaju nikakvu dilemu da li bi voljeli da ga zadrže u klubu.

Podsjećamo, Andrej Đurić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a i tokom staža u mlađim kategorijama i kao senior bio je na pozajmicama u Grafičaru. Za Crvenu zvezdu odigrao je samo jedan zvaničan meč, odnosno pet minuta u prvenstvenoj pobjedi nad Kolubarom (3:0) u martu 2022. godine. Pažnju na sebe skrenuo je tokom pozajmice u Sloveniji, gdje je nosio dres Domžala, a igranje u Spartaku iz Trnave bilo je iskorak za njega jer je nastupao i u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Crvena zvezda se u aktuelnom prelaznom roku već rastala sa Nikolom Vasiljević, Stefanom Mitrovićem, Jovanom Mijatovićem, kao i Urošem Kabićem i Kingsom Kangvom koji su otišli na pozajmice. Kosta Nedeljković je takođe prodat, ali ostaje u Beogradu još šest mjeseci, tačnije do kraja tekuće sezone. Zimski transferi Crvene zvezde rekordni su u istoriji kluba i kada se uračunaju bonusi i procenti od narednih prodaja iznose više od 20.000.000 evra!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC