• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovi klinci ispali iz Lige šampiona!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crno-bijeli mladići nisu mogli do senzacije.

 Partizan ispao u Omladinskoj Ligi šampiona od Brage Izvor: MN PRESS

Maldi fudbaleri Partizana završili su takmičenje u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona - od crno-bijelih je u Humskoj bila Braga (2:0), pa će portugalski predstavnik igrati u osmini finala prestižnog takmičenja. Gosti iz Portugala uspjeli su da postignu dva gola u posljednjoj trećini meča i tako izbore mjesto među 16 najboljih omladinskih timova u Evropi.

Prvi gol na meču Rodžer Fernandez u 63. minutu, nakon greške Ćelića koji je napravio veliki kiks i omogućio gostima da stignu do prednosti. Minimalna razlika bila je na snazi sve do posljednjih trenutaka utakmice, kada je Duarte iskoristio potpunu ofanzivu Partizana. Nakon sjajne asistencije ostao je sam na polovini crno-bijelih, krenuo ka golu i zatim savladao neodlučnog Radulaškog koji nije bio siguran da li treba da istrči u polje ili ostane u kaznenom prostoru. Pogledajte detalje sa meča:

Partizan je kroz šampionsku stazu Lige šampiona za omladince eliminisao Univerzitateu iz Krajove i Šerif iz Tiraspolja, ali je poklekao na prvoj prepreci kada su mu se putevi ukrstili sa timom iz grupne faze. Braga je tokom jeseni dobro igrala protiv Reala, Napolija i Union Berlina, a sada je samo potvrdila tu formu.

U Humsku su Portugalci stigli kao favoriti, a nakon meča se može zaključiti da će se zasluženo boriti među 16 najboljih omladinskih timova u Ligi šampiona. Inače, meč u Humskoj obilježila je i dramatična scena kada je jedan od fudbalera gostujućeg tima ostao bez svijesti, nakon čega su reagovali igrači Partizana, ali i ljekarski timovi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC