• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Očekujem dolazak dva asa, konačno" Vladan Milojević: Sve može da se sredi

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener FK Crvena zvezda o pobjedi protiv Voždovca

 Vladan Milojević o pobjedi protiv Voždovca Izvor: TV Arena sport/screenshot

FK Crvena zvezda pobijedila je Voždovac 2:1 na drugom trenerskom "debiju" Vladana Milojevića na klupi crveno-bijelih. Poslije trijumfa golovima Milana Rodića i Pitera Olajinke, šef struke crveno-bijelih govorio je za TV Arena sport i priznao kako se osjećao kada se vratio na "Marakanu".

"U svakom slučaju, osjećao sam se prelijepo, rekli smo da ćemo da pričamo o emociji, strasti i ljubavi, a nema potrebe o tome da pričamo, to je neupitno u ovom trenutku. Međutim, sigurno da moramo da se posvetimo poslu, onome što bi trebalo da radimo i zašto sam i došao. Kao prvo, da pohvalim publiku jer je došla u ovolikom broju, nisam očekivao, svaka im čast. Biće teška sezona, rekao sam da ćemo se truditi, dati sve od sebe, momci vrijedno rade, vidjeli ste i današnju utakmicu, protiv vrijednog protivnika, pokušali smo da primijenimo ono što smo trenirali. Da smo imali neku prijateljsku utakmicu sigurno bi bilo bolje. Pritisak je tu, osjećaju ga i mlađi i stariji, ali tri boda su bitna i moramo da se spremimo."

Govorio je Milojević i o tome da Zvezdi fale dvojica igrača, Hvang se vraća sa Kupa Azije, a Žan-Filip Kraso u nedjelju uveče igra finale Afričkog kupa nacija za Obalu Slonovače protiv Nigerije.

"Početak je sezone, još ekipe nisu uhvatile takmičarski ritam, imamo pojedinih problema sa igračima, ali to je sastavni dio, nisam neko ko kuka, volim i želim da vjerujem, sve to može da se sredi vrijednim radom. Očekujem dolazak još dva asa, Krasoa i Hvanga, da se konačno kompletiramo. Čestitam igračima, divna atmosfera, koreografija...", dodao je Milojević.

Crvena zvezda se trijumfom vratila na bod zaostatka za Partizanom, a u sljedećem kolu igraće protiv Novog Pazara, u subotu 17. februara od 14 časova, prema trenutnoj satnici i rasporedu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC