• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napustio Zvezdu, pa otišao u komšiluk!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Filipo Falko karijeru će nastaviti u Rumuniji.

 Filipo Falko otišao u Kluž Izvor: MN PRESS

Filipa Falka skoro su svi zaboravili, malo ko je znao da je i zvanično bio igrač Crvene zvezde do 12. januara. Tada je i zvanično raskinuo ugovor sa crveno-bijelima, šest mjeseci prije njegovog isteka. Kako stvari stoje neće mnogo daleko od Srbije. Prema najnovijim informacijama - ide u Rumuniju.

Poznati italijanski novinar Nikolo Šira tvrdi da je sve dogovoreno već i da je Falko potpisao za Kluž kao slobodan agent, otišao je na oko 470 kilometara od Beograda. Detalji ugovora nisu poznati, mada se pretpostavlja da je do kraja sezone. Najviše zbog činjenice da nije odigrao nijedan meč skoro godinu dana kada je nosio dres Kaljarija.

Posljednju zvaničnu utakmicu za Zvezdu Falko je imao 7. maja 2022. godine kada je odigrao oko pola sata u pobjedi protiv Radničkog iz Niša. "Avantura u Srbiji je završena. Dobro sam, treniram i želim što prije da se vratim na teren. Iza mene je pauza od četiri meseca, ljetos nisam uspio da dogovorim 'čiste papire' i da odem", rekao je Falko.

Pričalo se da će se vratiti u Italiju, ali to po svemu sudeći neće biti slučaj. Podsjetimo, Falko je prešao u Crvenu zvezdu u zimu 2021. godine za 1,2 miliona evra iz Lećea, međutim nije uspio da opravda očekivanja. Odigrao je 36 utakmica i na njima zabilježio šest golova i četiri asistencije, dok je jednu sezonu proveo i na pozajmici u Kaljariju koji nije želio da ga otkupi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC