• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit priča sa finala Lige Šampiona: Kakvi Italijani, šalje Deki avion po pjevača!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dejan Stanković je odlučio da na svoj način proslavi osvajanje Lige šampiona!

 Goran Pandev otkrio - Dejan Stanković poslao avion po srpsku muziku da proslave titulu Izvor: edennaeden/Nemanja Savic/Tomislav Mihajlovic/MN Press

Goran Pandev se gostujući u jednoj televizijskoj emisiji prisjetio neverovatne sezone 2009/10 u kojoj je sa Interom uspio da osvojio čuveni "tripletu". Uzeli su kup, "Skudeto" i Ligu šampiona u Milanu pod vođstvom Žozea Murinja, a ekipa je imala balkanski šmek. Mladi Marko Arnautović je bio na marginama tima, Kristijan Kivu je igrao u odbrani, a u vezi i napadu su bili Dejan Stanković i Goran Pandev.

Najbolji makedonski fudbaler XXI vijeka sada se prisjetio kako je to izgledalo nakon pobjede nad Bajernom od 2:0 u finalu Lige šampiona. Poslije meča u kome se proslavio Dijego Milito sa dva gola za pobjedu Dejan Stanković nije cijenio timske planove za proslavu titule...

"Deki mi kad smo osvojili Ligu šampiona viče: 'Brate da zovemo mi našu muziku iz Srbije?' Kako kažem da zovemo? Kaže imam ja svoj bend, daj da ih dovedemo, da napravimo mi feštu. Kakvi Italijani, nije to fešta sa italijanskim pjesmama. Kažem ja - dobro!", prisjetio se Pandev. 

Rečeno - učinjeno! Kada se te sezone osigurala titula poslije meča u Sijeni Dejan Stanković je poslao avion po muzičare! A da stvar bude još nevjerovatnija jedan od najboljih desnih nekova svijeta u tom trenutku Brazilac Majkon je bio jedan od najveselijih!

"I stvarno dođu! Uzeo je privatni avion sa kojim je došla muzika. Mi smo igrali posljednje kolo u Sijeni gdje smo uzeli "Skudeto". Ovaj bend je stigao prije nas, oni nas već čekaju namješteni u Dekijevom restoranu u Milanu! Pa i ovi drugi su došli, svi Brazilci su bili. Majkon sve srpske pjesme zna, ne znam kad ih je naučio", uzviknuo je iznenađeni Pandev.

U samom finalu Lige šampiona Goran Pandev je bio starter i igrao je 79 minuta prije nego što ga je zamijenio Suli Muntari. Dejan Stanković je ušao sa klupe u 68. minutu kada je zamijenio Kristijana Kivua, pa je Havijer Zaneti iz veze prešao na beka, a Stanković je zauzeo mjesto u vezi.

Dok je Goran Pandev od 2009. do 2011. godine igrao za Inter i još jednu sezonu je bio pod ugovorom sa klubom, mada je tada bio pozajmljen Napoliju, Dejan Stanković je ostavio veći trag. Stigao je 2004. godine iz Lacija i do kraja karijere ostao među "nerazurima". Na kraju je upisao 326 mečeva i dao je 42 gola. Sa Interom je osvojio pet titula u Seriji A, četiri Kupa Italije. četiri Superkupa, jednu Ligu šampiona i jedno FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC