• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Zagrebu, maskirani Bed Blu Bojsi pretukli Špance: Postavili im samo jedno pitanje, pa ih bacali i šutirali

Španski mediji pišu o napadu navijača Dinamo Zagreba na goste iz Špnije.

 Bed Blu Bojsi napali navijače Betisa Izvor: Matija Habljak / Pixel Media / Profimedia

Navijači Betisa iz Sevilje napadnuti su u glavnom gradu Hrvatske! Na njih su nasrnuli ultrasi Dinamo Zagreba, noseći suzavac biber-sprej i uz to su ih opljačkali, piše španski medij Dijario Sevilja. U pitanju su bila četvorica navijača Betisa koji su doputovali u Zagreb na utakmicu Konferencijske lige zakazanu za četvrtak u 18.45, u kojoj će hrvatski tim braniti prednost iz Španije, 1:0.

"Navijači Betisa rekli su našem portalu da se sve dogodilo prije nekoliko sati u Zagrebu, gdje je Betisova ekspedicija otputovala u srijedu, zajedno sa stotinama navijača tog kluba. Četvorica fanova španskog kluba napadnuta su kada je grupa od osmorice navijača Dinamo Zagreba nasrnula na njih čim su došli u grad. "Izašli smo iz taksija i tražili smo svoj hostel, kada nam je iznenada jedan muškarac prišao i pitao nas ljubazno gdje ćemo boraviti. Kada smo odgovorili, on je obavijestio ostale i počeli su da nas prskaju suzavcem", rekao je navijač Betisa medijima.

Koristeći dejstvo biber-spreja, koji ograničava vid napadnute osobe, maskirani napadači oteli su dvije zastave Betisa i jedan ranac. "Bacili su me na zemlju i šutnuli su me nekoliko puta. Imam masnice na nozi, ali bili smo u stanju da pobjegnemo", rekao je jedan od napadnutih u Zagrebu.

Španski portal zaključuje da napadnuti navijači zaista nisu imali sreće, jer je njihov hostel bio udaljen samo nekoliko metara od zvanične prodavnice Bed Blu Bojsa, navijača Dinamo Zagreba. "Pripadnici policije rekli su nam da su to Dinamovi ultrasi, jer je naš hostel nekoliko metara od njihovog mjesta. Upravo tu su nas napali", dodao je Španac i najavio da će pristalice Betisa promijeniti mjesto u kojem su smještene.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC