• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ubijen fudbaler (22) u Splitu - izboden na šetalištu!

Autor Dragan Šutvić

Tragedija u hrvatskom gradu.

 Ubijen fudbaler u Splitu  Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Neimenovani 22-godišnji fudbaler jednog kluba iz okoline Splita preminuo je sinoć u bolnici u ovom gradu nakon što je izboden na Mažuranićevom šetalištu, piše Slobodna Dalmacija.

POolicija je saopštila da je 22-godišnjak podlegao povredama nakon napada u kojem mu je muškarac zadao ubodnu ranu u predjelu grudi, dodavši da je u službene prostorije dovedeno više osoba, od kojih su dvije uhapšene u vezi s ubistvom.

Načelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC Split Josip Krnić rekao je novinarima da je 22-godišnjak sa teškom ubodnom ranom u predjelu grudnog koša doveden u Hitnu pomoć bez vitalnih znakova. Pristupili su odmah reanimaciji, ali bezuspješno te je nakon 45 minuta proglasili smrtni ishod.

Prema pisanju medija, policija je privela trojicu braće, od kojih je jedan nakon naguravanja otišao po nož u stan i zadao više rana mladiću.

Kako navodi Dalmatinski portal, sumnja se da je svađa krenula nakon što je 22-godišnjak odbio braći dati novac, međutim za sada se slučaj ne vodi kao ubistvo iz koristoljublja. Ljudi koji poznaju braću kažu da žive u jako lošim uslovima i da su slučaj za Centar za socijalni rad.

Sva tri brata imaju problema s drogom i uglavnom na ulici "žicaju" novac od prolaznika.

Sukob je, navodi se, sinoć započeo ispred zgrade u kojoj braća stanuju u Ulici Domovinskog rata. Žrtva je tada još bila u društvu trojice prijatelja. Međutim, nakon nekog vremena došlo je do sukoba s dvojicom braće nekoliko metara dalje, na trgu pred hotelom 'Korner'. Navodno se prije toga mladić i udaljio, ali se potom vratio.

U jednom trenutku najstariji brat je otišao po nož u stan u kojem žive. Njime je zadao više teških rana mladiću koji je pokušao pobjeći uz Mažuranićevo šetalište. Po dolasku policije ubica se opirao hapšenju, a kada je uveden u službeno vozilo, glavom je udarao u žičanu pregradu u vozilu i urlao na sav glas.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC