• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac produžio ugovore sa dvojicom fudbalera: "Za ovaj klub je najteže igrati, ali i najljepše"

Autor Haris Krhalić

Dva potpisa u Platonovoj.

 22.jpg Izvor: Slaven Petković - Mondo

Fudbalski klub Borac danas je objelodanio produžetak saradnje sa dva mlada fudbalera. David Čavić (21) i David Vuković (20) potpisali su nove ugovore u trajanju od tri godine.

Sportski direktor kluba Oliver Jandrić čestitao je pomenutom dvojcu te je poručio da su igrom u prethodnom periodu zaslužili novi ugovor.

„Svojim profesionalnim odnosom i dobrim igrama u proteklom periodu zaslužili su ovo. Želim da im čestitam i da kažem da je ovo za njih nagrada te stimulans da u narednom period budu još bolji. Ne sumnjam da će nastaviti u istom ritmu, a dobra stvar za njih je što imaju dosta prostora za napredak,a vrijeme ispred nas će to pokazati“, rekao je Jandrić.

Mladi krilni napadač David Vuković vratio se ove zime u Borac, nakon što je prethodni period proveo na pozajmici u Laktašima.

„Velika mi je čast da sam produžio ugovor sa svojim matičnim klubom. Nadam se uspjesima kako u ovoj tako i u narednim godinama i da ću ja da doprinesem svome klubu, gradu i navijačima. Smatram da svaki igrač koji izađe iz juniorskog perioda treba da ode u Prvu ligu RS na „kaljenje“. Meni je izuzetno drago što sam se nametnuo šefu, osjećam veliku odgovornost jer je Borac naš najveći klub i svakako je najteže igrati za njega, ali i najljepše“, poručio je Vuković.

Vezni fudbaler David Čavić naglasio je zadovoljstvo zbog novog ugovora i poručio da se nada duploj kruni ove sezone.

„Zahvaljujem se klubu što na obostrano zadovoljstvo već drugi put produžavamo saradnju i nadam se da će naredne godine biti još zvučnije što se tiče moje karijere u Borcu. Pokazao sam da klub može ozbiljno računati na mene i nadam se da će tako ostati u budućnosti te da ću svojim igrama i zalaganjem pomoći Borcu da bude gdje jeste, odnosno na prvom mjestu. Nadam se duploj kruni ove sezone i izlasku u Evropu“, poručio je Čavić.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

IGRAČI koji prave RAZLIKU

Gdje su pojačanja za evropsku jesen?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC