• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović pristaje na smanjenje plate: Žrtvuje se, a pričali su da ga samo novac zanima

Dušan Vlahović spreman da pomogne Juventusu i smanjenjem plate.

 Vlahović pristao na smanjenje plate Izvor: Profimedia/ IMAGO

Dušan Vlahović već dvije godine igra u Juventusu, klubu za koji navija još od djetinjstva kada je kao i mnogi u Srbiji strastveno gledao Seriju A, a uprkos raznim spekulacijama o odlasku - ne planira još dugo da napušta Torino. Trebalo mu je neko vrijeme da dođe u prepoznatljivu formu iz Fiorentine i početkom ove kalendarske godine igra sigurno svoj najbolji fudbal u crno-bijelom dresu, što mu je motiv više da i ubuduće nastupa za Juventus.

Prema izvještajima iz Italije, Dušan Vlahović je čaks preman da produži ugovor sa Juventusom i učini uslugu klubu. U današnjem izdanju "Gazete delo Sport" piše da Vlahovića ne zanima novac (kao što su pričali iz Fiorentine), niti da se još oproba u Premijer ligi, nego da sa Juventusom dođe do trofeja i opravda uloženi novac u njega, za šta će se čak i "finansijski žrtvovati".

O čemu se radi? Vlahovićeva plata iz sezone u sezonu raste i tako će biti sve do posljednje godine ugovora (2026) kada će zarađivati 12 miliona evra. S obzirom da klub prethodnih godina nije imao uspjeha, i imao je ogromnih finansijskih problema koje još osjeća, Vlahović je predložio da produži ugovor na još dvije sezone (do 2028. godine) gdje bi čak pristao da se njegova plata smanji. Trenutno zarađuje 10 miliona evra, pa će 11 i 12, a sada se traži najbolja formula po kojoj bi se njegov ugovor produžio, a plata smanjila - sve zbog troškova kluba.

Italijani ovo nazivaju "drugim brakom sa starom damom" i čini se da su ostale još samo finese da se potvrde nakon čega će biti ozvaničeno da Vlahović ne mrda iz Torina, gdje mu i privatno sve odgovara za sada. Sve bi trebalo da bude zaključeno tokom ljeta, uoči Evropskog prvenstva, pošto je srpski napadač trenutno fokusiran samo na to da izbori Ligu šampiona.

Vlahović je postigao 15 golova ove sezone u Seriji A za Juventus, od čega čak devet ove kalendarske godine kada je Maks Alegri shvatio ko mora da bude "udarna igla".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC