• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lijepe vijesti za navijače Borca: Kulašin još tri godine u crveno-plavom!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Banjalučki premijerligaš produžio ugovor sa brzonogim krilnim napadačem.

 7.jpg Izvor: Slaven Petković - Mondo

Fudbalski klub Borac osim borbe za titulu radi i na planovima za budućnost, pa je poslije Davida Čavića i Davida Vukovića produžio ugovor sa još jednim važnim članom ekipe.

Brzonogi krilni igrač Enver Kulašin produžio je ugovor sa klubom na još tri godine, saopštio je FK Borac.

"Prezadovoljan sam što smo postigli dogovor. U FК Borac sam stekao punu fudbalsku afirmaciju i želja mi je svoj razvoj nastavim u crveno-plavom dresu. Hvala čelnim ljudima kluba i sportskom sektoru na ukazanom povjerenju, a meni ostaje da treniram još bolje, i da svakom novom utakmicom budem bolji“, poručio je Кulašin.

Sportski sektor ima pune ruke posla pošto ima dosta igrača kojima ističe ugovor na kraju tekuće sezone, a jedan od koraka ka stvaranju okosnice tima za naredne godine je produžetak saradnje sa Kulašinom.

"Drago mi je što smo postigli dogovor sa Enverom koji je već stekao afirmaciju na premijerligaškim terenima. On je mlad igrač sa velikim potencijalom za dalji napredak, te ujedno i zalog za budućnost ekipe. Naša želja je da okosnicu ekipe ostavimo na okupu. Radimo na tome i za sada sve ide po planu“, rekao je Jandrić.

Nakon ovog potpisa broj igrača kojima ističe ugovor je smanjen na 13. To je slučaj sa Bojanom Pavlovićem, Davidom Stjepanovićem, Nikolom Pejovićem, Slobodanom Đekićem, Jovanom Nišićem, Stefanom Fićovićem, Vasilijem Terzićem, Stojanom Vranješom, Jakovom Blagaićem, Alenom Juriljom, Damirom Hreljom, Milanom Makarićem kao pozajmljenim igračem Olborga, te Dejanom Bosančićem koji je na pozajmici u Laktašima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC