• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan bez pola tima brani prvo mjesto u Superligi

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Igor Duljaj najavio promjene u timu Partizana jer nekoliko igrača nije spremno.

 Partizan oslabljen protiv Napretka iz Kruševca Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Fudbaleri Partizana borbu za šampionsku titulu u Srbiji nastavljaju utakmicom protiv Napretka iz Kruševca na svom terenu, a trener Igor Duljaj imaće velikih problema pred taj meč. Šef stručnog štaba crno-bijelih hvalio je svoje igrače nakon 172. vječitog derbija, ali bi gostovanje Zvezdi moglo da se ispostavi kao problematično jer nekoliko fudbalera nakon tog meča ne mogu na teren!

Kapiten Svetozar Marković bio je pod znakom pitanja i za derbi, odlučeno je da igra tek nakon posljednjeg treninga, a defanzivac bi sada mogao da dobije priliku da se odmori. Pred utakmicu sa Zvezdom čitave nedjelje nije trenirao, a ekipi Partizana sigurno će značiti da kapiten prvo sanira povrede, pa zatim kroči na teren.

Problem za crno-bijele je, a to je Duljaj otkrio na konferneciji, udarac koji je dobio Bojan Kovačević! 

"I Bojan Kovačević je doživio nezgodnu povredu koja bi mogla da ga odvoji nekoliko dana od terena. Vidjećemo smijemo li da rizikujemo sa njim. Sve zavisi od današnjeg treninga i procjene ljekara. Nikad neću tražiti da neko igra na silu", rekao je trener Partizana o velikom problemu koji ima.

Ukoliko Marković i Kovačević ne budu mogli da se nađu na terenu, mjesto u posljednjoj liniji gotovo sigurno zauzeće Aleksandar Filipović, a pitanje je ko će mu biti saborac na mjestu štopera. Do sada je Partizan baš na tom mjestu držao bonusa, a sada neće imati tu opciju - vjerovatno će u posljednju liniju Siniša Saničanin ili Natan de Medina.

Mladi fudbaler u timu bio bi u tom slučaju Samed Baždar!

"Saldanja neće biti u protokolu. Jedva je izašao na derbi i proveo ono vrijeme na terenu. Zahid dugo vuče problem zadnje lože, tu smo u problemu. Protiv Zvezde su sami momci zahtijevali da igraju, a kasnije Saldanja i Zahid tražili izmjene. Igrači su ispražnjeni poslije derbija, ali kad su ostali sa čovjekom manje pokazali su koliko im je stalo do kluba i navijača. Vjerujem da ćemo imati snage", zaključio je Duljaj!

Podsjećamo, meč Partizana i Napretka igra se u srijedu od 16.55 na stadionu u Humskoj. Crno-bijeli će pokušati da osvoje tri boda i sačuvaju prvo mjesto na tabeli, dok će Zvezda nešto kasnije u toku dana igrati protiv Radničkog u Nišu i ponovo pokušavati da pritisne najvećeg rivala.

(MONDO/D. N.) 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC