• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva majstorija bivšeg fudbalera Sarajeva: Stojčev efektno pogodio na utakmici niželigaša

Fudbaler Miloš Stojčev postigao jedan od najljepših golova u srpskom fudbalu ove sezone.

 Miloš Stojčev fenomenalan pogodak protiv  Kaluđerice Izvor: Instagram/fkczvmml/printscreen

Superliga Srbije u fudbalu ponudila nam je nekoliko sjajnih mečeva u prethodnom periodu, a da majstori igraju i u nižim rangovima govori snimak sa jednom malog beogradskog terena. Nekadašnji kapiten omladinaca Crvene zvezde, a zatim prvotimac Vojvodine, Voždovca, brojnih klubova u regionu i nešto daljem inostranstvu Miloš Stojčev (37) pokazao je da je i dalje majstor fudbala.

Na utakmici Beogradske zone između Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga i ekipe Kaluđerice, Stojčev je zatresao mrežu za prednost svog tima, a njegov pogodak je jedan od najlepših koje ste vidjeli u vikendu za nama. Stojčev je sačekao centaršut iz kornera na drugoj stativi, gdje je maestralno uhvatio makazice i šokirao čitavu odbranu protivničkog tima.

Pojedini igrači tima iz Kaluđerice uhvatili su se za glavu nakon ove majstorije, a svi igrači u crveno-bijelim dresovima potrčali su u zagrljaj najiskusnijem saigraču.

Stojčev je svojevremeno bio najtalentovaniji fudbaler u Zvezdinoj školi, ali u seniorskoj konkurenciji nije obukao dres tima sa stadiona "Rajko Mitić". Iz Zvezde je odlazio na pozajmice u Sopot, Grbalj i Bežaniju, zatim je nastupao za Vojvodinu i čačanski Borac, a onda je počeo zanimljiv dio njegove internacionalne karijere.

Igrao je za Kanzas siti u MLS, pa Akžajik u Kazahstanu, Leotar iz Trebinja, kazahstanski Atiraj, Sarajevo, Atromitos, Veriju, Platanijas, Tuzla siti, Voždovac, Železničar iz Pančeva, Grafičar i na kraju Zvezdu iz Malog Mokrog Luga.  

Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga takmiči se u Beogradskoj zoni, odnosno četvrtom rangu srpskgo fudbala. Poslije remija protiv Kaluđerice (2:2), crveno-bijeli imaju 16 osvojenih bodova iz 17 odigranih mečeva. Na tabeli lige koju čini 16 beogradskih ekipa, Crvena zvezda zauzima 11. poziciju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC