• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Razbio sam ga!" Anonimus isprozivao Nemanju Vidića! "On je prosjek"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Geri Tejlor Flečer se malo zanio i istakao je da je "uništio" Nemanju Vidića.

 anonimni napadac isprozivao nemanju vidica Izvor: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Sjajne igre Virdžila Van Dajka prethodnih godina u dresu Liverpula donijele su mu poređenja sa najboljim defanzivcima u istoriji Premijer lige, a sada se o tome oglasio Geri Tejlor Flečer. Ako vam ovo ime nije poznato nije ni čudo, pošto je u dugoj karijeri odigrao jednu sezonu i jednu utakmicu u Premijer ligi, ali ga to nije spriječilo da kritikuje Nemanju Vidića.

Ovaj nekadašnji napadač Hala, Hadersfilda, Blekpula, Lestera, Šefild Venzdija, Milvola i brojnih engleskih klubova odigrao je sezonu 2010/11 u Premijer ligi za Blekpul. a u sezoni 2014/15 bio je na jedan meč u Premijer ligi član Lestera. To mu je dalo za pravo da kaže da je Nemanja Vidić prosječan igrač! 

"Da, razbio sam ga dva puta igrajući za Blekpul u sezoni 2010/11. On nije bio ni blizu nivoa Rija Ferdinanda, Džona Terija i Virdžila Van Dajka. On je bio na istom nivou kao Škrtel, dobar igrač. Ne elitan", naveo je samouvjereni Geri Tejlor Flečer. 

Sa druge strane Nemanja Vidić je za Mančester junajted odigrao 300 utakmica, bio je u klubu osam i po godina, a za to vrijeme je osvojio pet Premijer liga, jednu Ligu šampiona i uspio je dva puta da bude igrač sezone Premijer lige. Što se tiče mečeva sa Gerijem Tejlorom Flečerom te sezone je Mančester junajted dva puta pobijedio. 

Na Old Trafordu je bilo 4:2, a Tejlor-Flečer je dao jedan od dva gola svog tima. Za Junajted su pogađali Park, Anderson, Majkl Oven i Jan Evat koji je dao autogol. Vidić je igrao 84 minuta, a na drugom meču je bio na terenu svih 90 u drami. Poveo je Blekpul 2;0 pogocima Kečkarta i Di Džej Kembela, da bi  Berbatov u 72. i Čilarito u 74. izjednačili. Na kraju je Berbatov donio pobjedu, a Geri Tejlor Flečer je ostao bez učinka i u 74. minutu ga je zamijenio Marlo Harevud. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:48
Nemanja Vidić igrao povređen
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC