• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saldanja odgovorio Piksiju! Brazilac odmah reagovao zbog izjave o Crvenoj zvezdi i tituli

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mateuš Saldanja odgovorio je Draganu Stojkoviću na izjavu da će Crvena zvezda osvojiti titulu.

 Mateuš Saldanja odgovorio Piksiju na pitanje o Crvenoj zvezdi Izvor: MN Press/Mondo/Stefan Stojanović

Mateuš Saldanja reagovao je na izjavu Dragana Stojkovića. Selektor reprezentacije Srbije je na konferenciji za medije istakao da će Crvena zvezda da osvoji šampionsku titulu i to se nije dopalo brazilskom napadaču iz Humske. Zbog toga se oglasio na društvenim mrežama.

Jedna od fan stranica Partizana postavila je tu Piksijevu izjavu i citirala dio o borbi za titulu u Srbiji. "On je gledao samo jednu utakmicu?", odgovorio je Saldanja i izazvao reakciju navijača koji su bili oduševljeni njegovim komentarom na ovu temu.

Selektor "orlova" bio je na "Marakani" i gledao je goleadu i remi dva najveća srpska kluba (2:2). "Bio sam na stadionu, gledao sam derbi, u posljednjih deset godina nisam vidio takav derbi. Ono sve prije toga je bilo mučenje, negledljivo. Ovaj derbi je po meni ostavio jak utisak, stadion je bio skoro pun. Divan ambijent, Zvezda je bila daleko bolji tim, vidjeli ste isto što i ja", počeo je Stojković.

Nastavio je u istom dahu. "Ali dobro je da se to dešava, preokreti, 1:1, pa 2:2, crveni karton, pa drama, prečke, stative... Sve što fudbal može da ti donese imali smo da vidimo. Zadovoljan sam, a išao sam zbog Baždara i Mijailovića da vidim taj derbi. Generalno sam zadovoljan onim što sam vidio iako tamo glavnu riječ vode stranci i oni su glavni igrači. Baš dobar derbi, meni se jako svidio. Intenzitet, puno šansi i golova."

Potom se osvrnuo na stanje na tabeli. "Daleko, daleko Crvena zvezda bolja u igračkom kadru što pokazuje i ovo... Ja ne znam uopšte kako je Partizan do marta bio prvi, jer je ogromna razlika u igračkom kadru. U odnosu na Partizan je nemjerljivo. To je to, Zvezda će biti prva, Partizan drugi, biće interesantno za četvrtu poziciju. Raduje me što se Kragujevac podigao, za TSC je zagarantovano treće mjesto. A ovo gore, to je riješeno, nemojte da gledate to", zaključio je Piksi.

Izvor: Printscreen/Instagram/MateusSaldanha

Ovako izgleda tabela:



Standings provided by Sofascore

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC