• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpredsjednik FSS o produženju ugovora sa Piksijem: Vidjećemo, sve je moguće, fudbal je čudo!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije prokomentarisao informacije da će selektor Dragan Stojković Piksi produžiti ugovor i ostati selektor "orlova“ i nakon Evropskog prvenstva.

 Potpredsjednik FSS Branislav Nedimović o ugovoru sa Draganom Stojkovićem Piksijem Izvor: Slaven Petković - Mondo

Reprezentacija Srbije neće mijenjati selektora poslije Evropskog prvenstva. Selektor Dragan Stojković Piksi produžiće ugovor i voditi „orlove“ do Svjetskog prvenstva 2026. godine, objavio je u četvrtak "Informer", navodeći da bi on trebao da potpiše ugovor prije martovskih duela sa Rusijom i Kiprom.

Ove informacije prokomentarisao je potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije, Branislav Nedimović, koji je u četvrtak prisustvovao manifestaciji "Dan fudbala Republike Srpske", na kojem su proglašeni najbolji pojedinci za 2023. godinu.

"Ja sam u Banjaluci, kada se vratim u Beograd čuću šta se dešava. Vidjećemo, sve je moguće. U krajnjoj liniji, fudbal je čudo. Mi smo bili prvaci u Ligi nacija, plasirali smo se na Svjetsko prvenstvo, pa Evropsko prvenstvo, kontinuitet uvijek mora da postoji. Ostali su tamo predsjednik Dragan Džajić da pregovara, on je predsjednik, to je njegov posao", rekao je Nedimović novinarima u Banjaluci.

On je prokomentarisao i šanse da Srbija prođe grupnu fazu na Evropskom prvenstvu.

"Jako teška grupa po meni. Plasman na EURO poslije 24 godine je velika stvar, mi se time nećemo zadovoljiti i gledaćemo da prođemo u drugi krug. Šta da kažem, Englezi, igramo bolji fudbal u ovom trenutku od njih, Danci uvijek nezgodni, sa Slovencima smo igrali, uvijek mislimo lako ćemo... Oni imaju predsjednika UEFA, moramo i na taj segment priče da obratimo pažnju. Naravno, šalim se. Biće sve teško, užasno teško, ali ono što želim nama, da prođemo u drugi krug želim isto tako i reprezentaciji BIH da prođe baraž i da oni stignu u Njemačku", rekao je Nedimović.

Pohvalivši organizaciju „Dana fudbala RS“ on je istakao da je podrška Fudbalskog saveza Srbije Fudbalskom savezu Republike Srpske konstantna.

"Uvijek rado dođem ovdje, zadnji put sam bio kada je Borac igrao kvalifikacije za Konferencijsku ligu, bio je pun stadion i sve to govori da je fudbal ponovo u žiži ovdje u Banjaluci i Republici Srpskoj. Današnja manifestacija govori samo po sebi, ovoliko laureta i ovoliko poznatih fudbalskih ljudi na jednom mjestu je nevjerovatno. Fudbalski savez Srbije daje sve od sebe da pomaže bratski Fudbalski savez RS. Niti mi imamo bližeg od vas niti vi imate bližeg od nas. Podrška FSS ovog puta se odlikuje u infrastrukturi, ova dva terena sa vještačkom travom, kontinuirana je saradnja vezano za edukaciju, razmjenu iskustava, podrška u svakom trenutku i mislim da je ovo najbolje što možemo da uradimo", istakao je Nedimović, kojem je uručena Zlatna plaketa FSRS za doprinos razvoju odnosa Republike Srpske i Srbije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC