• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napadač Sloge najbolji fudbaler u Republici Srpskoj: "Došlo je mojih pet minuta, imam podršku kluba i trenera!"

Autori Goran Arbutina Autori Dragan Šutvić

Dejan Vidić je proglašen za najboljeg fudbalera u godini iza nas.

 Dan fudbala RS izjave Dejana Vidića Save Šušića i Miljana Bajića  Izvor: Slaven Petković - Mondo

Prvotimac dobojske Sloge Meridian Dejan Vidić najbolji je fudbaler Republike Srpske za 2023. godinu.

Napadaču premijerligaša sa Luka nagrada je uručena na manifestaciji "Dan fudbala RS", koja je održana ovog četvrtka u Banskom dvoru u Banjaluci, a tom prilikom priznanja su uručena i drugim brojnim laureatima.

"Kada sam dolazio, nisam imao predstavu kakva je ovo zaista manifestacija. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su glasali za mene i koji su mi dali ovu laskavu nagradu. Kad sam je dobio, neću da kažem da je otežavajuća okolnost, ali tjera me da radim još bolje, da budem još bolji u sljedećoj polusezoni i da nastavim sa svojim klubom da ređam uspjehe", rekao je Vidić prilikom razgovora sa banjalučkim novinarima.

Ofanzivac rođen 1993. godine u Peći, slobodno može da se kaže, u dobojskom klubu igra fudbal karijere.

"Iako imam 30 godina, najzrelije godine za fudbal došle su u pravom trenutku. Promijenio sam veliki broj klubova, igrao sam, nisam igrao, konačno je došlo mojih pet minuta gdje sam dobio punu podršku kluba i trenera Vlade Jagodića. Mislim da sam to vratio na najbolji način i trudiću se da nastavim da pružam najbolje partije."

Njegova ekipa odlično igra na ova bh. fronta. Sloga je nakon 22 kola na četvrtoj poziciji, dok je u Kupu BiH dobojski tim stigao do polufinala, tako da Dobojlije imaju dvije lijepe prilike da se domognu istorijskog plasmana na evropsku scenu.

"Igramo zaista odlično i u prvenstvu i u Kupu. Prvenstvene ambicije kluba vezane su za opstanak u ligi, ali ako se otvori prilika za nešto više, nikad se ne zna. Lopta je okrugla, pa ćemo vidjeti", zaključio je Vidić.

Izvor: Slaven Petković - Mondo

19-godišnji štoper banjalučkog Borca Savo Šušić proglašen je na istoj manifestaciji za najperspektivnijeg fudbalera u Republici Srpskoj.

"Hvala svima koji su glasali i vjerovali u mene. Ovo je svakako velika čast i daje mi veliku motivaciju za moj dalji razvoj. Nagrada mi mnogo znači i počastvovan sam što sam najperspektivniji fudbaler u Republici Srpskoj", istakao je Šušić.

Izvor: Slaven Petković - Mondo

Miljan Bajić, strateg Laktaša, može da se pohvali nagradom za najboljeg trenera.

"Želim da čestitam Fudbalskom savezu Republike Srpske i predsjedniku Vici Zeljkoviću na jednoj velikoj svetkovini. Utisci su stvarno izvanredni, hvala žiriju koji je donio ovu odluku. Nagrada jeste individualnog karaktera, ali je istovremeno i za kompletan klub i grad, za sav rad u posljednje dvije godine u Fudbalskom klubu Laktaši", napomenuo je Bajić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC