• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hvala, ali moj Uskrs je za mjesec dana!"

Autor Dragan Šutvić

A kada se malo razmisli, vrlo je logično da je tako!

 Angelos Postekoglu na pres konferenciji moj Uskrs je za mjesec dana Izvor: MI News/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ove nedjelje, 31. marta, katolici slave Uskrs, a čestitka za najradosniji hrišćanski praznik je u Londonu jednom čovčeku stigla mčesec dana ranije! O čemu se radi? Nakon pobčede Totenhema nad Lutonom 2:1 golom Hjong-Min Sona u 86. minutu na konferenciji za medije treneru Totenhema Angeu Postekogluu čestitali su Uskrs!

"Hvala momak... Ja sam Grk i pravoslavac, moj će da bude za jedno mjesec dana, ali svakako cijenim", rekao je Postekoglu. Razlog zbog čega jverovatno voditelj programa nije pomislio da je Postekoglu pravoslavac je što je on državljanin Australije. 

Rođen je u predgrađu Atine Nea Filadelfija, a kada je imao samo dvije godine njegov otac je poslije državnog udara u Grčkoj dobio otkaz. Cijela porodica se preselila u Australiju gdje je Postekoglu napravio bogatu igračku karijeru. Igrao je od 1984. do 1993. za Saut Melburn, klub Grka iz Australije. Uspio je četiri puta da obuče dres Australije, a onda je imao još uspješniju trenersku karijeru.

Vratio se u domovinu i trenirao nekoliko grčkih klubova, kao i nekoliko australijskih, a poslije Jokohama Marinosa je uzimao titule sa Seltikom i to mu je donijelo preuzimanje Totenhema ove sezone. Za sada je na dobrom putu da ih izvede u Evropu, ali vidjećemo u koje takmičenje. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC