• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI GOLOVI SPEKTAKLA KOJI SMO ZASLUŽILI! Real i Siti blistali u Ligi šampiona - uživajte! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji meč u sezoni, a teško da će neko odigrati bolji od Reala i Mančester sitija.

 Liga šampiona golovi Real Madrid Mančester siti 3:3 Izvor: Gerard Franco / Zuma Press / Profimedia

Odo ovoga stvarno nije moglo bolje - Liga šampiona nam je u utorak uveče podarila dva spektakularna meča, a pitanje je da li ćemo do kraja takmičenja ove sezone vidjeti bolju utakmicu od okršaja Reala i Mančester sitija u Madridu (3:3). Ljubitelji fudbala širom svijeta sjedili su kao hipnotisani i gledali poteze majstora, a mi vam donosimo svih šest golova sa utakmice, da još jednom uživate u spektaklu.

Bez obzira da li ste ljubitelj stila igre koji gaji Karlo Ančeloti ili stila igre koji gaji Pep Gvardiola, utakmici koju su uživo gledali navijači na stadionu Santijago Bernabeu teško ćete naći manu. Bilo je svega što volimo u fudbalu i ostaje nam samo da se nadamo da su nešto sačuvali i za revanš.

Sve je počelo još u prvom minutu, kada je Čuameni napravio prekršaj za žuti karton, a nekoliko desetina sekundi Bernardo Silva odlučio da Real kazni i na drugačiji način. Golmana Lunina šokirao je udarcem "oko živog zida", pa je Mančester siti u drugom minutu stigao do prednosti. Ovako je to bilo:

Prvi gol na meču
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Ludnica je tek počela, a nije mnogo bilo potrebno Realu da situaciju okrene u svoju korist. Prvo je Kamavinga raspalio po lopti ka golu Ortege, a Dijas prevario svog golmana i pogodio mrežu tima za koji igra...

Drugi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Real se nije ni trudio da shvati kome je pripisan taj pogodak, već su krenuli po drugi. Opuštenost Mančester sitija brutalno je kaznio Rodrigo. Brazilski napadač pretrčao je gotovo polovinu terena, zalomio defanzivce koji su ga pratili, a onda uz mnogo sreće i kroz noge Sitijevog golmana loptu veoma lagano poslao u gol.

Treći gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Bio je to i rezultat kojim se otišlo na odmor, gde je Pep Gvardiola morao da trgne svoje igrače. Lišeni Kevina de Brujnea koji je iz startne postave ispao jer se nije osjećao dobro, "građani" su morali da traže drugog heroja. Pojavio se ove sezone izuzetni Fil Foden! Kakva je to majstorija bila...

Četvrti gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Real je u prvom dijelu meča potrošio manje od tri minuta za preokret, a Sitiju je u nastavku za tako nešto bilo potrebno oko pet minuta. Fantastičan pogodak postigao je i hrvatski fudbaler Joško Gvardiol, a njegov udarac donio je drugu prednost engleskog tima na ovom susretu:

Peti gol na meču
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Na kraju - možda i najljepše. Volej, bez prijema i razmišljanja, svom snagom u malu mrežu. Fede Valverde je bio realizator, a Vinisijus Žunior ga je odlično našao na drugoj stativi za šesti pogodak na meču. Ovaj je bio neophodan za novo rezultatsko poravnanje, ali i za konačan rezultat meča.

Šesti gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Revanš meč između Mančester sitija i Real Madrida na programu je 17. aprila. Dva tima će tada igrati za mjesto u polufinalu Lige šampiona, a ako ponovo još jednu ovakvu utakmicu možda bi pobjednika trebalo odmah proglasiti najboljim timom na kontinentu.

(MONDO - D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC