• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA se oglasila zbog prijetnji Islamske države

Saopštenje iz Niona stiglo je nekoliko sati pred utakmice Lige šampiona, gdje UEFA obavještava navijače da sigurno mogu da idu na stadion.

 UEFA o terorističkim prijetnjama Izvor: Shutterstock

UEFA se oglasila povodom prijetnji Islamske države da će doći do terorističkih napada na utakmicama Lige šampiona, poručivši da za sada neće doći do njihovog programa. U kratkom saopštenju, UEFA je potvrdila da je zaista bilo informacija o potencijalnom napadu na četiri stadiona na kojima se igraju četvrtfinalne utakmice, ali da nema opasnosti po gledaoce.

"UEFA je svjesna navodnih terorističkih prijetnji koje su upućene uoči ovonedjeljnih utakmica UEFA Lige šampiona i usko sarađuje sa vlastima država u kojima se igraju ove utakmice. Planirano je da se sve utakmice održe prema već utvrđenom programu uz odgovarajuće bezbjednosne mjere", navedeno je iz Niona nekoliko sati uoči utakmica koje su večeras zakazane od 21 čas, između Arsenala i Bajerna u Londonu i Real Madrida i Mančester sitija u Madridu.

Informacije o navodnim prijetnjama Islamske države pojavile su se u ponedjeljak u kasnim večernjim časovima u Španiji, nakon što je fondacija "Al Azim" objavila poster na kome se prijeti terorističkim napadom na četiri stadiona - u Madridu, Londonu i Parizu. Osim pomenutih utakmica koje se igraju večeras, u sredu nas čekaju dueli Atletika i Dortmunda, odnosno Pari Sen Žermena i Barselone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC