• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesijev tjelohranitelj prekinuo utakmicu: Kad je vidio šta se dešava - utrčao u teren (VIDEO)

Sjenka Lionela Mesija, nekadašnji MMA borac, morao da utrči u igralište.

 Mesijev tjelohranitelj utrčao na teren Izvor: Twitter/M30Xtra/printscreen

Fudbaleri Intera iz Majamija upisali su pobjedu nad Sporting Kanzas sitijem (3:2), a meč je obilježio i detalj u samom finišu. Dok se igrala sudijska nadoknada u centru pažnje su se našli Lionel Mesi i njegov tjelohranitelj Jasin Čeuku, koji je u punoj brzini morao da pretrči nekoliko desetina metara i zaštiti svog klijenta.

Igrao se prvi od devet minuta nadoknade kada je jedan od navijača preskočio ogradu i utrčao u teren, sa namjerom da priđe najboljem fudbaleru svih vremena. Svima je bilo jasno da je Lionel Mesi njegova meta, a kako se sa distance nije znalo šta želi od Argentinca, ka mjestu događaja krenuo je da trči i tjelohranitelj. Pogledajte kako to izgleda:

Inter Majami je angažovao tjelohranitelja bez kojeg Lionel Mesi ne ide čak ni do toaleta, a nekadašnji MMA borac Jasin Čeuku zadužen je da prati svaki njegov korak. Tako se on često može vidjeti na utakmicama kako se šeta uz aut-liniju i motri na argentinskog fudbalera, za šta je plaćen čak 230.000 evra mjesečno.

U poređenju sa Mesijevom platom ili Bekamovim bogatstvom to nije ogromna suma, posebno kada se uzme u obzir da je klubu na prvom mjestu sigurnost svog najboljeg igrača. Lionel Mesi je i na utakmici Intera iz Majamija protiv Kanzas sitija pokazao koliko je bitan timu. Upisao je svoj peti gol i drugu asistenciju u ovoj sezoni, a tim sa Floride pogurao ka vrhu tabele u MLS.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC