• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka i sramota igrača Čelsija: Vodili 4:0, pa se tukli ko će šutirati penal - morali da ih razdvajaju

Šta rade fudbaleri Čelsija kada dobiju penal? Svađaju se i tuku oko lopte ko će šutirati.

 Svađa fudbalera Čelsija zbog penala Izvor: Arena Sport/Screenshot

Čelsi je u ponedjeljak uveče na "Stamford bridžu" odigrao vjerovatno svoju najbolju utakmicu ove sezone i pobijedio je Everton (5:0), međutim umjesto da se priča o Kolu Palmeru - strijelcu čak četiri gola - u centar pažnje izbili su Nikolas Džekson i Noni Maduueke. I to ne iz dobrog razloga...

O čemu se radi? Čelsi je u 61. minutu dobio penal nakon što je u kaznenom prostoru Evertona oboren Palmer, a onda je nastao problem ko će izvesti najstrožu kaznu. Prvo je loptu uzeo Noni Madueke, kome je zatim brzo prišao Nikolas Džekson i pokušao da mu je otme, pa su pale teške riječi i guranje. Dolazili su Malo Gusto i Tijago Silva i pokušavali da ih urazume, da nema nikakve potrebe da se to radi na 4:0, dok je trener Maurisio Poketino stajao skrštenih ruku kraj terena.

Na kraju je sve završeno tako što je Kol Palmer, kao glavni igrač i glavni autoritet u klubu sa samo 21 godinom, došao kod svojih saigrača i objasnio da će i ovoga puta šutirati penal. Do tog trenutka izveo ih je osam bez greške, učinio je to i sa devetim, dok je poslije meča objasnio da više neće biti nikakve diskusije jer je šut sa "kreča" njegov dok ne odluči drugačije.

Iako su se navodno Madueke i Džekson pomirili poslije meča, sa stadiona je poslana ružna slika, a što je najgore ovo nije čak ni prvi put ove sezone da su se posvađali oko penala. Pogledajte kako je to izgledalo:

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC