• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treneri zadovoljni: Mladost Širokog Brijega nije mogla više od časnog poraza u Banjaluci (FOTO/VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi tim Širokog Brijega poveo, ali ipak izgubio od Borca i u revanšu polufinala Kupa BiH.

 Vinko Marinović i Dino Skender izjave poslije utakmice Borac Širokiu Brijeg 2:1 Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Borac je iz prvog meča donio prednost od dva gola (3:1), tako da je Vinko Marinović dobio priliku da pred završetak premijerligaške trke za šampionsku titulu odmori pojedine igrače.

Nešto slično učinio je i Dino Skender, trener Širokobriježana, koji je takođe na večerašnjem revanšu pružio šansu pojedinim igračima koji nisu u prvom planu. Oni su mu se odužili odličnom partijom, ali uprkos vođstvu u Banjaluci, nisu uspjeli da izbjegnu poraz i u drugom meču.

Borac je nakon preokreta slavio 2:1 i plasirao se u finale, gdje će igrati protiv boljeg iz drugog polufinalnog meča Zrinjski - Sloga (prvi meč 0:0), koji je na program u srijedu.

"Znali smo s kakvom ekipom dolazimo i napravili smo plan da izvučemo maksimum. Svaka im čast, odigrali su odličnu utakmicu, kod 0:1 imali smo priliku dovesti utakmicu do jedanaesteraca, ali nažalost se sve okrenulo na drugu stranu. Propustili smo mnogo šansi, ali danas je bilo mnogo mladosti, juniora i igrača koji nisu u prvom planu, tako da mogu biti zadovoljan. Šteta što nismo došli do preokreta, ali šta je, tu je. Čestitam Borcu na ulasku u finale", poručio je Skender po završetku meča.

Vinko Marinović pohvalio je ekipu, koja je smogla snage da se vrati iz rezultatskog minusa, preokrene rezultat i tako otkloni sve dileme oko putnika u finale.

"Čestitam momcima na pobjedi i plasmanu u finale Kupa BiH. Znali smo da su ovakve utakmice uvijek teške, kada imate prednost iz prvog meča. U prvom poluvremenu nismo uspijevali doći do igre kakvu smo željeli, a onda kao da nas je primljeni gol probuidio. Ušli smo sa još nekim igračima kojim smo pojačali ritam i na kraju smo okrenuli rezultat", rekao je Marinović, a zatim se osvrnuo na naredni prvenstveni meč, gdje će njegov tim gostovati Sarajevu, u jednoj od najvažnijih utakmica ove sezone.

"Svaka utakmica je ključna, svaka naredna je bitna, a sljedeća je na 'Koševu'. U 12 dana imamo četiri teške utakmice, ali imamo vremena da se dobro pripremimo. Danas smo uspjeli da odmorimo neke igrače jer nas čeka paklen ritam, ali potrudićemo se da odigramo kvalitetno i dođemo do bodova", poručio je Marinović.

Pogledajte slavlje fudbalera Borca u svlačionici:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ISTORIJSKI TRENUTAK

Hoće li Borac dovesti ozbiljna pojačanja za Evropu? Hoće li zakazati jake prijateljske mečeve?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC