• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto opet ne sudi, ako je bilo bez greške!? Čuveni srpski sudija digao buru pred derbi Zvezde i Partizana

Raka Đurović se oglasio pred novi derbi Crvene zvezde i Partizana.

  Raka Đurović proziva Savez zbog sudija Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Partizan je bio izuzetno nezadovoljan kako je sudija Pavle Ilić vodio prethodna dva "vječita" derbija, a posebno je burno reagovao nakon utakmice u subotu koju je izgubio 3:2 poslije preokreta u nadoknadi vremena. Crno-bijeli su čak pretili da neće doći na meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde (sreda, 19.00), a naročito su u prvi plan isticali situacije kod gola Šerifa Endiaja, odnosno kod dosuđenog penala nad Osmanom Bukarijem.

Međutim, iz Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije stigla je procjena da je Pavle Ilić ispravno postupio u tim situacijama, odnosno dobio je odličnu ocjenu za obavljen posao. To je možda mnogima bio signal da će Ilić treći put uzastopno voditi meč najvećih srpskih klubova, ali se to nije desilo u čemu je ironiju vidio proslavljeni srpski sudija Raka Đurović.

"Hej, Fudbalski savez Srbije, zašto ne sudi opet Pavle Ilić utakmicu Crvena zvezda - Partizan kad je prethodnu odsudio bez greške? Ako je nekad bila prilika da se pokaže potpuna nezavisnost i neutralnost, to je bila ova - izaberete Srđana Jovanovića i svima zapušite usta. Zašto smo znali da se neće to desiti?", napisao je Raka Đurović na svom Tviteru uz brojne emodžije koji ukazuju na sarkazam.

Inače, Raka Đurović je komentarisao odluke Pavla Ilića u posljednjem duelu Zvezde i Partizana i istakao da je doneta prava odluka kada je dosuđen penal nad Bukarijem, međutim istakao je da njegov mladi kolega ipak "nije dorastao zadatku" kakav je vođenje "vječitog" derbija.

Podsjetimo, umesto Pavla Ilića danas će suditi Miloš Milanović, koga smo do sada vidjeli samo u jednom duelu Zvezde i Partizana. Bilo je to u finalu Kupa Srbije 2022. godine, kada je Zvezda slavila 2:1.

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC