• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivna poruka Mateusa Saldanje za Igora Duljaja: "Zbog vas sam postao bolji čovjek!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Igor Duljaj je bio veoma važan Mateusu Saldanji, najboljem strelcu Partizana ove sezone.

 Emotivna poruka Mateusa Saldanje za Igora Duljaja: "Zbog vas sam postao bolji čovjek!"  Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Partizan je u kasnim večernjim časovima u ponedjeljak odlučio da smeni Igora Duljaja. Nakon četiri uzastopna poraza, od čega dva od Crvene zvezde, Upravni odbor Partizana donio je jednoglasnu odluku da je vrijeme da "prodrma" ekipu najstarijom srpskom metodom - smjenom trenera. 

Iako je Duljaj vodio Partizan i do prvog mjesta na tabeli sa kojim je "valjak" otišao na pauzu pred proljećni dio sezone, uslijedili su problemi u igri koje - vjeruju u Humskoj - nije mogao sam da riješi. Zato je umjesto njega stigao Albert Nađ, njegov bivši saigrač i pomoćni trener u stručnom štabu, koji će pokušati da do kraja sezone sačuva makar drugo mjesto. Za to će mu biti potreban i Mateus Saldanja, koji se prvi oprostio od Duljaja poslije njegove smjene.

"Želim da se zahvalim što ste vjerovali u mene i moram da kažem da ste bili veoma važni za moj lični i profesionalni razvoj. Hvala vam što ste vjerovali u mene i podržali me da dođem u Partizan i pomogli mi da budem ko sam danas", napisao je Saldanja uz zajedničku fotografiju njih dvojice na Instagramu.

Dodajmo i to da je Igor Duljaj jutros bio u Zemunelu gdje se oprostio od svojih igrača, a očekuje se da će u narednih 48 sati potpisati raskid ugovora. Tada će i formalno Albert Nađ preuzeti ekipu.

"Morate da shvatite jednu stvar, mnogo puta smo to ponovili, Partizan je veći od svih nas. Ja sam samo mali dio istorije, šta god da bude - neka bude. Srce mi kaže da ću sutra voditi trening, e sad... Ako su ovi donijeli odluku da ne budem, neka je vrate. Ja ne bježim. Znam da se brinu da sam možda izgubio svlačionicu, da igrači ne reaguju na mene, misim da griješe, i te kako reaguju i da nije tako, povukao bih se odavno. Znam da igrači reaguju, bio sam uvijek iskren sa njima, i kada je loše i kada je dobro, a ako ne bude tako, Partizan će imati navijača više, a to sam ja, gdje god da se budem nalazio. Želim da stvarno taj stadion Partizana bude popunjen, da se vrate navijači. Da se sklone oni lanci i katanci, da roditelji sa djecom sjede, vide poznate igrače iz cijelog sportskog društva. Onog dana kada budemo jaki kao Sportsko društvo Partizan kao nekada, ponovo ćemo imati jak Partizan", rekao je Duljaj u emisiji uživo tokom koje je smijenjen.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:08
Duljaj i sudija Milan Ilić
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC