• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Duljaj o još jednom porazu: Osjetili su našu krv!

Trener Partizana poslao poruku igračima poslije poraza od TSC-a u Humskoj

 Igor Duljaj izjave nakon poraza od TSC-a Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Partizan je izgubio od TSC-a i tako doživeo četvrti poraz u nizu u dva takmičenja, a trener Igor Duljaj uočio je i psihološki pad igrača. Bez obzira na to, kao i na seriju loših rezultata, on uvjerava da neće dopustiti da njegov tim klone.

"Nisu to bile sitne, već krupne greške. Utakmica je bila mirna, oni su kontrolisali loptu pozadi, tražili su međuprostor, naivno smo primili ponovo golove, što se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Da li je psihološki teško igračima da izguraju... Neću dozvoliti da padnu, da odemo dole, istrajaćemo i vratićemo se kako znamo i umijemo. U četvrtak je izuzetno važna utakmica, bez obzira na sve što je danas bilo negativno, neću dozvoliti da bilo ko od igrača poklekne"

Ponovo je odbrana crno-bijelih čašćavala.

"Uvijek je najlakše reći da je neko kriv, u nekim situacijama ipak kad je nešto logično, ako vidiš igrača, da napadneš loptu, da ne dozvoliš da centrira... Mnogo smo to puta radili, trenirali, očigledno je da je veliki pritisak na njima, ali nema predaje, moramo da se dignemo kako znamo - počev od mene"

Pritisak postaje još veći u borbi za drugo mjesto. TSC je sada na "minus 4" na pet kola prije kraja. "Još veći pritisak, što od navijača, što od medija, ali to je naš život, ko ne može da funkcioniše pod pritiskom, nije za ovaj posao i bolje da promijeni profesiju. Izguraćemo i ovo, kako znamo i umijemo".

Da li je igrače stigao umor?

"Umor... Igrate kod kuće, taj umor ne priznajem. Naravno da on u nekim trenucima možda postoji, ali imamo veliki ulog. I kad je teško, morate sami sebe da napadate, da budete još agresivniji, da idete i preko svog limita jer je ulog ogroman. To sam i rekao igračima, da je nama svima veliki motiv učešće u kvalifikacijama za evropsko takmičenje, Ligu šampiona, koji je motiv veći. Znam da je splasla atmosfera i kod ljudi, navijača... I nije nas toliko danas bilo, našom zaslugom, ali nema predaje. Izborićemo se na pošten i svoj način".

Sljedeći protivnik je Vojvodina u četvrtak.

"Igraju odlično, imaju dosta kvalitetnih igrača, posebno onih koji igraju u napadu. Sad smo ranjivi, svi su osjetili krv, ali nema predaje. Idemo dalje, važno je da se momci psihološki vrate što pre"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC