• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Osjećali smo se neprijatno zbog nekih odluka!" Duljaj poručio: Poljuljani smo, ali ovo je za Ligu šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Igor Duljaj je istakao da njegov tim ne mora da nađe motivaciju za naredne mečeve u prvenstvu.

 Superliga Srbije Partizan TSC Igor Duljaj najava  Izvor: Youtube/ FK Partizan Beograd/Printscreen

Igor Duljaj je pred meč sa TSC-om u Superligi govorio o porazima Partizana u dva prethodna "vječita derbija", a istakao je da je onaj u prvenstvu bio mnogo bolniji. Crvena zvezda je savladala najvećeg rivala 3:2 golom u nadoknadi vremena, a trener crno-bijelih je ponovo naglasio da je nezadovoljan odlukama sa tog meča.

"Pričali smo na tu temu. Mnogo ij je teže kada smo izgubili 3:2 na onaj način. Mi smo se u toj utakmici osjećali neprijatno zbog mnogih odluka. Odigrali su odlično, iako smo izgubili. U Kupu je zaslužena pobjeda Crvene zvezde. Uticale su priče na igrače, pošto je plasirano kako igrači odlučuju da li će da se igra ili ne. Mi ne vodimo klub. Ni ja, ni igrači. Radimo ono što se od nas traži, a ja nisam htio da pravim nikakav cirkus, da urušavam instituciju derbija. On postoji i prije nego što su se rodili moji roditelji i vi svi ovdje. Možda bih u očima navijača bio heroj, ali kroz istoriju bih bio čovjek koji bi uradio nešto što nije dobro. U budućnosti bismo imali igrače koji ne mogu da se takmiče u Kupu", istakao je Duljaj na konferenciji za medije. 

Izgubio je prije dva uzastopna derbija Partizan bodove i u meču sa Čukaričkim, a situacija u kojoj tri meča nema pobjede nije ona u kojoj crno-bijeli žele da se nađu. 

"Imali smo dvije teške utakmice u nekoliko dana, protiv jakog protivnika – Crvene zvezde. Imali smo i prije toga utakmicu sa Čukaričkim gdje smo izgubili bodove. Imamo negativan skor u posljednje tri utakmice, neprijatna je situacija i ovo je najvažnija utakmica za nas, jer se protivnik bori za drugo mjesto. Ono omogućava da se ekipa bori za Ligu šampiona. Imaju odličnog trenera, ekipa su koja voli da igra fudbal i nanijeli su nam težak poraz na našem stadionu. U prvih pola sata smo primili tri gola iz prekida. Biće izuzetno teško. Poljuljani smo, ali to ne smije da bude opravdanje. Ekipa mora da se podigne na ovaj ili onaj način, jer je ulog veliki", dodao je Duljaj. 

Na kraju je istakao da motiva njegovoj ekipi ne fali jer je prije svega meč sa TSC-om kvalifikacioni za Ligu šampiona! Ako tu pobijede, igrači Partizana će najvjerovatnije sljedeće sezone moći da računaju na kvalifikacije za LŠ. 

"Veoma prosto. Rekao sam im: ‘Momci, ovo je borba za kvalifikacije za Ligu šampiona’. Veći motiv od toga im ne treba. To je to. Ima li neki veći motiv? Nema. Idemo na pobjedu, bez obzira ko je protivnik. Ali, za protivnika imamo odličnu ekipu, imaju odličnog trenera. Nas je pobijedio, uzeo Crvenoj zvezdi na Marakani. Imam potrebu da kažem navijačima da dođu u što većem broju. Biće lakše i meni i igračima", završio je Duljaj. 



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC