• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

As Liverpula smuvao ćerku poznatog glumca: Isplivale fotografije, zbog manekenke ide na modne revije (FOTO)

Trent Aleksander-Arnold navodno je u vezi sa Ajris Lou, ćerkom glumca Džuda Loua.

 Trent Aleksander-Arnold u vezi s Ajris Lou Izvor: Printscreen/Instagram IrisLaw/MN Press

Liverpul je praktično izgubio šanse da se bori za titulu u Premijer ligi poslije serije loših rezultata. Na terenu stvari ne izgledaju idealno, Jirgen Klop odlazi na kraju sezone, Mohamed Salah se svađao sa njim. Možda na terenu ne ide, ali nekima van terena ide odlično. Kome? Trentu Aleksanderu-Arnoldu (25). Defanzivac Liverpula navodno je u vezi sa Ajris Lou (23). Ona je ćerka sada razvedenih roditelja, Džada Loua i Sejdi Frost.

Paparaco je uhvatio njih dvoje u šetnji kroz London. Nije potvrđeno da su u vezi, ali postoji dosta spekulacija, o čemu je pisao i "Dejli Mejl". Pojavila se i izjava osobe koja je bila u istom parku. "Izgledali su opušteno i srećno, šetali su okolo kao dvoje mladih ljudi koji uživaju. Nikada ne biste pomislili da su bogati i poznati. Mnogi ih nisu ni primijetili. Ušli su u kafić, uzeli smuti i kafu i nastavili da šetaju", rekla je osoba koja je željela da ostane anonimna.

U tekstu se navodi i da su se upoznali preko aplikacije "Raja" .U pitanju je aplikacija koja je pandan "Tinderu", ali samo za bogate i poznate. Navodno oboje imaju profil tamo i tako je došlo do kontakta. Ajris ima starijeg brata Rafertija (27) i mlađeg Rudija (19). Bavi se modelingom, ambasador je poznatih brendova poput "Diora", "Mark Džejkobsa", često je na modnim revijama... Pogledjte i kako izgleda:

Dok je Trent bio povrijeđen čak se i Klop našalio, pošto su ga često pitali kada će da se vrati na teren, a jednom prilikom je rekao "da je Arnold spreman da šeta, ali po modnim pistama". Niko tada tome nije pridavao veliki značaj. U tom periodu je engleski fudbaler bio i u Milanu na modnoj reviji i imao je razne "šetnje" te vrste. Sada je izgleda postalo i jasno zbog čega.

Ajris nije samo model, već je krenula stopama roditelja Džada i Sejdi, pa je već glumila u tri filma. Što se Trenta tiče, on je nedavno raskinuo sa Hanom Etkins, a prije tri godine se spekulisalo da je u vezi sa Dua Lipom, mada je to brzo demantovano.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC