• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Borusija Dortmund PSŽ Liga šampiona prenos uživo livestream

Golom Fulkruga u prvom dijelu meča Borusija savladala PSŽ.

 Borusija Dortmund PSŽ Liga šampiona prenos uživo livestream Izvor: MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia

Gol postignut u prvom dijelu meča bio je i jedini koji smo vidjeli u Dortmundu! Iako se očekivalo mnogo više od Pari Sen Žermena, posebno Kilijana Mbapea, francuski tim večeras nije zatresao mrežu pa će na domaćem terenu morati da bude mnogo bolji!

Više o utakmici klikom na "RAZVOJ DOGAĐAJA".

22:57

KRAJ - 1:0!

Gol postignut u prvom delu meča bio je i jedini koji smo videli u Dortmundu! Iako se očekivalo mnogo više od Pari Sen Žermena, posebno Kilijana Mbapea, francuski tim večeras nije zatresao mrežu pa će na domaćem terenu morati da bude mnogo bolji!

22:44

82. minut - Sve manje vremena za goste!

Ukoliko žele da izbegnu poraz u Dortmundu, fudbaleri PSŽ-a će morati jače da krenu ka golu Borusije. Za sada nisu uspeli da zatresu mrežu iza leđa Kobela.

22:23

60. minut - Fulkrug!

Šta je sada promašio Fulkrug, strelac jedinog gola na meču... Sančo je prošao po desnom boku i vratio loptu na šest ili sedam metara udaljenosti od gola, ali napadač Borusije bio je neprecizan. Poslao je loptu preko gola.

22:19

56. minut - Markinjos!

Neverovatno koliko je bio blizu izjednačenja PSŽ! Odbrambeni igrači Borusije zaboravili su na Brazilca, koji se ubacio iz drugog plana i pokušao udarcem glavom sa ivice peterca. Nije uspeo da pogodi okvir gola.

22:14

52. minut - Dve stative!

Prvo Kilijan Mbape, a zatim i Ašraf Hakimi pogađaju stative na golu koji brani Borusija. Imali su mnogo sreće igrači domaćeg tima, sačuvali su prednost nakon ovog opasnog napada.

22:07

46. minut - Nastavljamo!

Pratimo drugi deo meča između Borusije i PŽ-a, u polufinalu Lige šampiona.

22:00

Gol Borusije!

Pogledajte kako je domaći tim stigao do prednosti:

Prvi pogodak na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

21:53

Poluvreme - 1:0!

Samo jedan pogodak videli smo u prvom delu meča u Dortmundu, ali sam finiš obećava uzbuđenja. Kao da su se obe ekipe probudile pred poluvreme, što je rezultiralo većim brojem prilika. Posebno je opasno bilo pred golom Donarume, jer je Borusija pokazala da može da bude konkretnija od večerašnjeg rivala.

21:44

42. minut - Izmena!

Neće moći da nastavi meč Lukas Ernandez, na terenu će umesto njega biti Lukas Beraldo. Mladi Brazilac je pre nekoliko meseci stigao iz rodne zemlje u Evropu i nije imao mnogo prilika za dokazivanje.

21:38

36. minut - GOL, Fulkrug!

Moraćemo da sačekamo VAR proveru, ali deluje da Borusija vodi u Dortmundu! Pobegao je napadač nemačkog tima odbrani, a sa 15 metara udaljenosti uputio je udarac po zemlji koji je za Donarumu bio neodbranjiv!

21:22

20. minut - Bez uzbuđenja!

Nismo videli mnogo prilika u dosadašnjem toku meča. Čini se da su Bajern i Real igrali sa mnogo više tempa nego večerašnji rivali.

21:01

1. minut - Počinjemo!

Pariženi su krenuli sa centra u prvom meču polufinala Lige šampiona, pred prepunim Signal Iduna parkom!

20:45

Finale u mislima!

Fudbaleri Pari Sen Žermena žele da se vrate u finale Lige šampiona nakon četiri godine pauze, dok je borusija iz Dortmunda poslednji put za titulu igrala 2013. godine.

20:30

Igrali u grupnoj fazi!

Ako se neka dva tima dobro poznaju u Ligi šampiona ove sezone, onda su to timovi iz Dortmunda i Pariza. Oni su već bili rivali, igrali su u grupnoj fazi takmičenja!

Prvi meč bio je na programu sredinom septembra u Parizu, kada je domaćin golovima Mbapea i Hakimija stigao do pobede (2:0). Revanš je odigran u poslednjem kolu, a u Dortmundu je bilo 1:1 - uz golove Adejemija na jednoj i Zair-Emerija na drugoj strani.

20:10

Prvi meč polufinala!

Ovogodišnja polufinala Lige šampiona počela su u utorak uveče, a prvi meč na programu bio je okršaj Bajerna iz Minhena i Real Madrida. Nakon dramatičnih 90 minuta videli smo remi (2:2), pa će i u Španiji biti spektakularno! Prisetite se detalja sa Alijanc arene.

19:55

Sastav PSŽ-a!

Startna postava: Donaruma - Hakimi, Markinjos, Ernandes, Mendes - Zair Emeri, Vitinja, Ruiz - Dembele, Mbape, Barkola

19:50

Sastav Borusije!

Startna postava:  Kobel - Rajerson, Šloterbek, Humels, Matsen - Džan, Zabicer - Adejemi, Brant, Sančo - Fulkrug

19:45

Dobro veče!

Ljubitelji fudbala i večeras će imati u čemu da uživaju. Fudbaleri Borusije iz Dortmunda i PSŽ-a igraće prvi meč polufinala Lige šampiona, a očekujemo spektakularan meč u Nemačkoj.

UKRATKO

  • Borusija - PSŽ 1:0
  • Polufinale Lige šampiona
  • Revanš narednog utorka
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije