• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džejmi Karager pijan radio intervju! Popio osam piva, stao pred kamere i podigao ruku: "Hej, dođi ovamo"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Džejmi Karager je poslije meča Dortmunda i PSŽ-a u pijanom stanju radio intervju sa Džejdonom Sančom.

 dzejmi karager pijan stao pred kamere poslije meca lige sampiona Izvor: Printscreen/X/CBS Golazo

Borusija Dortmund pobijedila je PSŽ u prvom meču polufinala Lige šampiona i napravila korak ka borbi za "ušati pehar". Po završetku tog meča jedan čovjek napravio je šou. Nije u pitanju niko od sadašnjih igrača ili funkcionera, već Džejmi Karager. Legendarni fudbaler Liverpual pijan je stao pred kamere i pričao sa Džejdonom Sančom u društvu čuvenog golmana Pitera Šmajhela.

Čim se pojavio, odmah su ljudi u studiju vidjeli da je "zagrijan", pa su ga pitali da li je dovoljno trijezan da uradi intervju. "Znate šta, to je dobro pitanje. Nisam mnogo jeo, još od hotela. Možda zato imam problem da izgovorim smislene rečenice. Popio sam osam piva, stekao sam novu porodicu i prijatelje tamo", počeo je Karager izlaganje i onda je vidio Sanča i doviknuo mu da dođe, pa ga zagrlio.

Prije pojavljivanja pred kamerama Karager je objavio fotografiju iz 'Žutog zida'. U pitanju je tribina na kojoj su najvatreniji navijači Dortmunda. "Bio sam u 'Žutom zidu, po prvi put, ti to dobro znaš, jedno od najboljih iskustava u životu", konstatovao je Džejmi, pa tek onda pustio sagovornika da odgovori.

"Nisam još bio tamo, ali je tako iz nedjelje u nedjelju. Mnogo nam znači i pomaže na terenu, motivisani smo uz njih", rekao je Džejdon.

Nastavio je Karager da ga propituje. "Bio sam tamo u 'Žutom zidu', atmosfera je sjajna, pogled nije savršen. Mislim da si odigrao veoma dobro, ali Tjeri Anri, Alesandro del Pjero i Mika Ričards su u studiju i oduševljeni su tvojiom partijom", izgovorio je Džejmi to i onda je kamera pokazala ljude u studiju. Anri se držao za glavu, Del Pjero se smijao, niko nije mogao da izdrži da sluša Karagera.

"Hvala im na komplimentima, ali nije gotovo. Idemo u Pariz, nadamo se da ćemo tamo završiti posao", odgovorio je Sančo dok mu je Džejmi konstantno stavljao ruku na rame.

Tada je riječ preuzeo čuveni golman Šmajhel koji je rekao da jedva čeka da ga vidi u dresu Engleske, ali da mu je žao što će igrati protiv Danske. U toj grupi su još Srbija i Slovenija. "Definitivno to želim, idem polako, iz meča u meč. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama", dodao je Džejdon.

Izvor: Matt Impey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poslije kratkog predaha opet je riječ dobio bivši igrač Liverpula koji je primijetio da Džejdon uživa u Dortmundu i pitao ga šta je to što čini klub posebnim. "Odlično pitanje. Došao sam sa 17 godina, dali su mi šansu da igram na profesionalnom nivou. Dočekali su me raširenih ruku sada kada sam se vratio. Da li ću ostati? Ne znam. Fokusiran sam na mečeve sada"

Na kraju je ponovo bilo smijeha i šale. Karager je ponovo konstatovao da je bio u 'Žutom zidu', da su ga navijači častili pivom i onda je pitao Džejdona da tamo odu zajedno na pivo. "Još nisam bio tamo, pokušaću da odem u nekom momentu. Pivo? Ja ne pijem", sa osmijehom je zaključio Sančo intervju koji će vjerovatno zauvijek pamtiti.

BONUS VIDEO:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC