• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan Ibrahimović: Moja žena kuva i pere, iako smo milioneri

Zlatan Ibrahimović je ispričao da njegova porodica ne živi luksuznim životom kako se to misli.

 Zlatan Ibrahimović o ženi Izvor: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Zlatan Ibrahimović (42) završio je prošlog ljeta igračku karijeru i odlučio se odmah da prihvati ulogu savjetnika u Milanu, odnosno vlasnika kluba. U nedavnom intervjuu švedski podkast "ABTalks", Ibrahimović je istakao da se pomirio sa novim poglavljem u životu, poručivši da je poslušao savjet svoje supruge, nekadašnje manekenke Helen Seger (53).

"Žena mi je rekla da zapamtim ko je brinuo o meni prije nego što sam počeo da se brinem o porodici. Ona je odustala od svoje karijere zbog mene. U svemu me je pratila, odustala je od svega samo zbog mene", rekao je Ibrahimović koji je svoju suprugu inače upoznao na parkingu, kada ga je "odjavila" na prvu loptu, ali je posle mnogo ubjeđivanja uspio da je impresionira i da do dana današnjeg ostanu zajedno.

Prema riječima Zlatana Ibraimovića, mora da postoji balans u vezi: "Ona ima veću odgovornost za neke stvari, za neke druge imam ja veću odgovornost. Ljudi možda misle da smo mi porodica koja živi nekim luksuznim životom, ali zapravo o realnosti ona kuva i pere. Jedina pomoć je što imamo čistačicu", dodao je Šveđanin.

Njihovi sinovi Maksimilijan (2006) i Vinsent (2008) sada su odrasli, a Zlatan se od početka njihovog života trudio da ne "osjete" da su sinovi bogatih roditelja: "Ja sam ih vozio u školu, dolazio sa njih poslije treninga, baš kao što je to slučaj u svakoj normalnoj porodici. Tako smo se mi odlučili. Tokom cijelog školovanja, moja djeca su samo vozila bicikl. Druge porodice su imale bebisitere koji su pratili njihovu djecu ili je s njima išao vozač. To nismo mi", objasnio je Zlatan.

Podsjetimo, Zlatan Ibrahimović će inače zvaničan oproštaj od fudbala imati u dresu Švedske i to u prijateljskoj utakmici protiv Srbije u Stokholmu 8. juna. Ujedno, to će biti i posljednja proba "orlova" pred Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC