• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalerka razotkrila Ibrahimovića: "Uzimao nam je novac, a onda smo shvatili da vara"

Sjajna anegdota o Zlatanu Ibrahimoviću i danima dok je dolazio na treninge fudbalerki Milana.

 Fudbalerka Milana otkrila kako je Ibrahimović prodava besplatne čokoladice Izvor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zlatan Ibrahimović odlučio je prošlog ljeta da završi igračku karijeru, pa smo zbog toga ostali uskraćeni za brojne anegdote koje su nastale dok se bavio fudbalom. Jednu od takvih ispričala je nedavno južnoafrička fudbalerka Refilo Džejn (31), koju je Ibrahimović upoznao dok su oboje igrali za Milan. Iako su nastupali za odvojene ekipe, često su se fudbaleri i fudbalerke Milana sretali na treninzima, a nije iznenađenje što su manje poznate igračice uvijek želele da dobiju po koji savjet od Ibrahimovića, jednog od najboljih igrača 21. vijeka.

Tako je Džejn otkrila da je Zlatan često dolazio na trening fudbaleri i davao im energetske čokoladice, koje pomažu da tijelo brže obnovi snagu poslije napora, ali bi se potom pojavljivao i tražio novac za to. Najsmješnije od svega je što su u pitanju čokoladice koje je Šveđanin "nabavljao" besplatno i pokušavao da zaradi "dodatni dinar" od njih.

"Zlatan Ibrahimović je jedini fudbaler koji je uvijek navraćao na trening fudbalerki i dijelio je energetske čokoladice za oporavak. A onda se kasnije vrati i pokupi novac od čokoladica koje nam je dao. Zovemo ga preduzetnik na tajnom zadatku", pričala je Džejn i potom je dodala: "Saznali smo da sve te čokolade dobija besplatno od prijatelja iz apoteke. Od tada mu samo kažemo hvala, posao mu uopšte više nije išao jer znamo istinu".

U međuvremenu, Zlatan Ibrahimović se oprostio od fudbala i preuzeo je ulogu savjetnika vlasnika Milana, tako da je već znao da kaže i koji fudbaleri bi mogli da pomognu "rosonerima" u budućnosti. Između ostalog, savjetovao je i Milan da produži ugovor sa Lukom Jovićem, koji periodično igra za klub ove sezone.

Podsjetimo, Ibrahimović će zvaničan oproštaj od fudbala imati na meču Srbije i Švedske u Stokholmu početkom juna, što će biti i pripremna utakmica za "orlove" uoči početka Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC