• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušan Vlahović se oprostio od Maksa Alegrija: Dočekao me kao dječaka i pomogao da postanem muškarac

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iako je bilo mnogo priče o tome da su Dušan Vlahović i Maks Alegri imali nesuglasice, ovakav rastanak govori puno o njihovom odnosu.

 dusan vlahovic svima zapusio usta zbog maksa alegrija Izvor: Alfredo Falcone/LaPresse/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Bitno je znati kako da se kaže hvala onima koji su vas dočekali kao dječaka i pomogli vam da postanete muškarac. Hvala na svemu Mister", napisao je emotivni Dušan Vlahović na svom instagramu i sa slikom na kojoj je zajedno sa Masimilijanom Alegrijem oprostio se od italijanskog stručnjaka koji ga je trenirao u Juventusu.

Takođe se zahvalio ostatku stručnog štaba koji napušta ekipu, a od Alegrija se oprostio i drugi Srbin u redovima Juventusa. Filip Kostić je uz sliku na kojoj igrači bacaju Maksa Alegrija u vazduh napisao: "Hvala ti na svemu mister."

Juventus je Alegrija otpustio nakon kraja sezone poslije godine u kojoj tim iz Torina nije ispunio očekivanja. Sam trener je ipak bio zadovoljan osvojenim kupom, a otišao je zapravo poslije skandala. Očigledno znajući da odlazi on je poslije pobjede nad Atalantom na "Olimpiku" napravio niz skandala. 

Izvor: Profimedia/Italy Photo Press / Zuma Press

Svađao se sa sudijama, prijetio je novinaru i uredniku "Tutosporta" Gvidu Vakijagiju vičuči: "Us**ni uredniče, napiši istinu u svojim novinama, ne ono što ti klubovi govore". Zatim ga je gurnuo i stavio prst pod njegov nos uz riječi: "Znam gdje da te nađem, doći ću, iščupaću ti oba uveta. Doći ću i udariću te u lice. Napiši istinu u svojim novinama".

Nakon toga je na konferenciji za medije plakao, pa se ovako završio njegov drugi mandat na klupi tima iz Torina. Prije toga je vodio Juve od 2014. do 2019. godine, a sada će ga najvjerovatnije zamijeniti Tijago Mota koji je Bolonju uveo u Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:55
Dušan Vlahović gol protiv Empolija
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC