• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović i Kostić dobili novog trenera: Stiže revolucionar koji je naslijedio Mihu i napravio čudo

Dušan Vlahović i Filip Kostić dobili novog trenera, i to iz Bolonje.

 Tijago Mota preuzima Juventus Izvor: FSS/Printscreen

Novi trener Juventusa biće Tijago Mota, potvrdio je italijanski novinar Fabricio Romano. Već mjesecima unazad spekulisalo se da će Juventus otpustiti Masimilijana Alegrija zbog "staromodnog fudbala", a sve je kulminiralo poslije podizanja pehara u Kupu Italije, pa tako trofejni trener nije sačekao čak ni kraj sezone na klupi "stare dame".

Posljednje utakmice u ovoj sezoni "odradiće" bivši urugvajski fudbaler Paolo Montero, dok će nakon toga na klupu sjesti Mota, dosadašnji trener Bolonje. Upravo sa klubom sa sjevera Italije napravio je veliki uspjeh plasmanom u Ligu šampiona, a kao nagrada stigao je poziv Juventusa koji želi da njegov fudbal vidi i u Torinu. Podsjetimo, Mota je u Bolonji nasledio pokojnog srpskog trenera Sinišu Mihajlovića, a još na početku trenerske karijere nagovijestio je da je "revolucionar".

Dogovor je navodno već postignut, Mota je obavijestio čelnike Bolonje da ide u Juventus, a tokom sljedeće nedjelje biće objavljeno da je potpisao do juna 2027. godine. Za sada nisu poznati finansijski detalji ugovora, ali vjeruje se da će dobiti vrlo solidnu platu za novi angažman.

Brazilac, ali bivši reprezentativac Italije, biće tako trener Dušanu Vlahoviću i Filipu Kostiću, s tim da se spekuliše da bi fudbaler iz Kragujevca mogao da napusti Torino tokom ljeta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC