• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus imenovao privremenog trenera umjesto otpuštenog Maksa Alegrija! "Dugo je nosio klupski DNK-a"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Juventus je u nedjelju potvrdio da je imenovao Paola Montera za privremenog glavnog trenera, nakon smjene Masimiliana Alegrija poslije vatrenog finala Kopa Italije.

 Paolo Montero trener Juventusa do kraja sezone Izvor: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Alegriju je prekinut drugi mandat u Juventusu nakon što je isključen protiv Atalante, nakon nego što je uputio niz navodnih prijetnji uredniku novina "Tutosport" u tunelu rimskog "Olimpika".

Imao je važeći ugovor do ljeta 2025. godine, ali italijanska javnost smatra da bi "bjankoneri" i bez ovih incidenata prekinuli saradnju prije isteka.
Montero je zvanično imenovan kao Alegrijev nasljednik do kraja sezone, odnosno na posljednja dva meča - u Bolonji u ponedjeljak, a onda i u Torinu protiv Monce u posljednjem kolu Serije A.

Inače, trener U19 tim Juvea je u igračkoj karijeri zabilježio 278 nastupa za "Staru damu", a nastupao je i za Torino između 1996. i 2005. godine.

"Paolo Montero preuzeće kormilo prve ekipe za posljednje dvije utakmice sezone Serije A, koje dolaze u gostima kod Bolonje, a zatim kod kuće protiv Monce. Trenutni trener naše ekipe do 19 godina, koja je završila sezonu u subotu, 18. maja, napraviće korak do prve tima za ono što ostaje od tekuće kampanje. Svoj prvi trening odradiće u nedjelju, prije nego što će se suočiti s Bolonjom u 20.45 u ponedjeljak uveče na stadionu 'Renato Dal' Ara'. On će takođe voditi bjankonere u finalu sezone protiv Monce na 'Alijanc stadionu'. Paolo je legenda Juventusa, prije svega na terenu, a na klupi neko ko je dugo bio nosilac klupskog DNK-a. Srećno, Paolo!", navedeno je u saopštenju torinskih crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC