• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan digao glas zbog Piksijevog spiska! Najbolji igrač Partizana opet precrtan, oglasio se

Aleksandar Jovanović višak među oštrom konkurencijom golmana koje ima reprezentacija Srbije.

 Aleksandar Jovanović nezadovoljan odlukom Piksija Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je danas spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, a među devet prekobrojnih našao se i golman Aleksandar Jovanović. Najbolji igrač Partizana ove sezone nije prošao posljednji "filter", pošto je Piksi odlučio da na turnir vodi trojicu golmana: Vanju Milinković-Savića (Torino), Predraga Rajkovića (Majorka) i Đorđa Petrovića (Čelsi).

Tako se Jovanoviću drugi put u karijeri dogodilo da "otpadne" sa spiska za veliko takmičenje u posljednji čas, pošto mu se ista stvar dogodila i pred Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. Tada je Mladen Krstajić odlučio da povede Vladimira Stojkovića, Predraga Rajkovića i Marka Dmitrovića.

Zbog ove odluke Stojkovića, Jovanović se oglasio na Instagramu i podelio šire spiskove "orlova" pred dva turnira, uz poruku da je drugi put uzastopno precrtan. Pogledajte njegove objave koje govore da nije baš najsrećniji zbog ovog poteza Piksija:


Podsjetimo, prethodno je burno reagovao i Nemanja Radonjić, dugogodišnji reprezentativac Srbije, koji je zbog male minutaže u Torinu i Majorki među prekobrojnima. Zbog toga je Radonjić čak odlučio da više neće igrati za državni tim, makar dok je na klupi "orlova" njegov zemljak Dragan Stojković.

Srbija na Evropskom prvenstvu igra protiv Engleske, Slovenije i Danske, a prije toga će odigrati i dvije prijateljske utakmice - sa Austrijom u Beču 4. juna, pa 8. juna sa Švedskom u Stokholmu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC