• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIKSI OSTAJE BEZ UGOVORA ZBOG 1.000.000 EVRA?! Šokantni detalji - još nije potpisan produžetak saradnje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor Srbije i FSS ne mogu da se dogovore oko eventualnog raskida saradnje poslije Evropskog prvenstva.

 fss i piksi nisu potpisali ugovor zbog milion evra Izvor: Mike Kireev/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbalski savez Srbije obavijestio je javnost o produžetku saradnje sa selektorom Draganom Stojkovićem, ali... Samo nekoliko dana kasnije u javnosti se pojavljuju novi detalji, koji bi mogli potpuno da demantuju produžetak saradnje FSS-a i stručnjaka koji je Srbiju odveo na dva velika takmičenja u nizu!

Kako prenosi "SportKlub", selektor Dragan Stojković Piksi nije stavio paraf na novi ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, a nije sigurno ni da će se to dogoditi narednih dana! Navodno, Piksi insistira na obeštećenju ukoliko dođe do raskida saradnje nakon Evropskog prvenstva u Njemačkoj, a u tom slučaju potraživao bi od Fudbalskog saveza Srbije 1.000.000 evra.

Sa druge strane, čelni ljudi srpskog fudbala nisu zainteresovani za takvu klauzulu u novom ugovoru za selektora. FSS bi Piksiju mogao da pobnudi ugovor na još dvije godine i ispuni sve njegove finansijske uslove, osim obeštećenja u slučaju raskida saradnje ako Srbija bude eliminisana već u grupnoj fazi koju će igrati protiv Engleske, Danske i Slovenije.

Rješenje za sada nije na pomolu, a ostaje nam da vidimo koliko dugo će potrajati ova saga i kako će se ona završiti. Podsjećamo, selektor Stojković objavio je širi spisak od 35 igrača za Evropsko prvenstvo, sa njega će do 7. juna skratiti devet imena, a zatim povesti nacionalni tim i na drugo veliko takmičenje. Da li će tada imati potpisan novi ugovor sa savezom, vidjećemo...

(SportKlub/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC