• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi opet žestoko udaraju po selektoru! Bliži se meč protiv Srbije - Garet Sautgejt ima i većih problema!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor reprezentacije Engleske Garet Sautgejt na udaru zbog igre njegovog tima, ali uvjerava da će sve spremiti za Srbiju.

 garet sautgejt o reprezentaciji engleske Izvor: GEORGI LICOVSKI/EPA

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu prvi put pod tim imenom, a tek drugi put od raspada velike Jugoslavije. Prvi rival biće izuzetno jaka reprezentacija Engleske, jedan od favorita za osvajanje šampionata, ali... Ne cvjeta cvijeće u njihovom preduzeću, što bi rekao Srećko Šojić!

Prvo je selektor Garet Sautgejt odlučio da neke od najiskusnijih i najboljih igrača, poput Harija Megvajera, Markusa Rašforda i Džeka Griliša ostavi kod kuće, a zatim je Island održao fudbalsku lekciju Englezima na Vembliju. U generalnoj probi bilo je 1:0 za goste koji nisu uspjeli da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, pa Sautgejt opet trpi snažne kritike javnosti.

Pokušavao je da se opravda zbog toga... "Očigledno je bila nepovezana i razočaravajuća igra, nismo pokazali dovoljno karaktera, ali mislim da je dobro za nas što se to dogodilo prije početka takmičenja", rekao je Garet i dodao: "Moramo da budemo bolji bez lopte. Naravno, nema izgovora za ovakav rerzultat, ali bio sam učesnik u mnogo posljednjih mečeva uoči početka turnira. Igrači neizbježno jednim okom gledaju na ono što tek slijedi i dolazi u smislu izazova. Postoji mnogo stvari koje možemo brzo da postavimo."

Prvi meč na Evropskom prvenstvu reprezentacija Engleske igraće protiv Srbije, a dobar rezultat čete Dragana Stojkovića Piksija mogao bi da bude presudan za dobar plasman i eventualni prolaz u nokaut fazu takmičenje. Po riječima Gareta Sautgejta njegov tim će biti spreman za taj meč, iako trenutno nije u formi!

"Bićemo spremni. Večeras nije prošlo onako kako smo se nadali. Rekao sam igračima da neće svaki dan ići kako želite i večeras je bio jedan od tih dana. Takođe neće uvijek sve biti naopako, imali smo i večeras dovoljno šansi da pobijedimo, ali smo i previše šansi propustili", istakao je selektor Engleske.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:28
Piksi psuje na Austrija - Srbija
Izvor: RTS
Izvor: RTS

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC