• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz reprezentacije Srbije stigao odgovor Hrvatu! "To su frustracije i ispod svakog nivoa je"

Autori Milutin Vujičić Autori Mladen Šolak

Portparol Srbije Milan Vuković uputio je odgovor poznatom komentatoru koje je na Radio-televiziji Hrvatske vrijeđao srpsku reprezentaciju. /Od izvještača MONDA sa Evropskog prvenstva, Milutina Vujičića./

 Iz reprezentacije Srbije stigao odgovor Hrvatu! "To su frustracije i ispod svakog nivoa je" Izvor: TV Arena sport/screenshot

Tokom konferencije za novinare Dušana Vlahovića u Augzburgu, na Evropskom prvenstvu u fudbalu, reporter MONDA postavio mu je pitanje o "strelicama" ka reprezentaciji Srbije iz Engleske i Hrvatske. Nekadašnji fudbaler Dinama i Hajduka, Joško Jeličić, na hrvatskom javnom servisu je potcjenjivački, pa i uvredljivo govorio o reprezentaciji Srbije. Vlahović je bio upitan da prokomentariše te napade, a onda se umiješao portparol Fudbalskog saveza Srbije, Milan Vuković.

"Nije ni vrijeme, ni mjesto da komentarišemo te stvari. Takve vrste frustracija i takve vrste komentara su ispod svakog nivoa i niko u fudbalskoj reprezentaciji Srbije neće se baviti takvim i sličnim temama ni danas, ni ubuduće", izričito je rekao Vuković.

Vlahović je bio upitan i za potcjenjivački ton u Engleskoj kada se govori o reprezentaciji Srbije, kao i o svom odnosu sa selektorom Stojkovićem.

"Moj odnos sa selektorom je fantastičan i jako sam srećan što imam prije svega priliku da igram za takvog čovjeka, da ne pričam o igračkim sposobnostima i tome kakav je privatno. Njegovi rezultati govore za sebe i nema tu mjesta polemikama, iz dva pokušaja otišao je na dva velika takmičenja. Na Svetsko smo otišli u grupi sa Portugalom, na Evropsko poslije 24 godina", kazao je Vlahović.

Bio je upitan i za to to na Ostrvu selektora Srbije rangiraju kao najlošijeg na turniru.

"Odgovarajući na taj podatak, mislim da su to stvari koje određuju ljudi koji su odradili, ali mismo tu da im dokažemo drugačije. Mislim da ne bi trebalo da bude polemike o njemu", kazao je napadač Srbije.

"Orlovi" se u miru u Augzburgu pripremaju za nedjelju i za svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu, protiv Engleske u Gelzenkirhenu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC