• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prošlu sezonu završio debijem, ovu počinje golom! Đajić o prvencu za Borac: Mislio sam da će da izađe!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mladi fudbaler Borca Pavle Đajić prokomentarisao je svoj prvi gol u dresu seniorskog tima.

 Pavle Đajić poslije gola na meču Borac - UTA Arad Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

U ekipi Borca koja je na pripremama u Sloveniji, veliki je broj mladih igrača, koji su dobili priliku sa rade sa prvim timom, te pokušaju da se dokažu.

Među njima je i sedamnaestogodišnji Pavle Đajić, koji je prošlu sezonu završio sa debijem u dresu Borca na Grbavici protiv Željezničara, a ovu sezonu počinje prvim pogotkom za seniorski tim.

Mladi fudbaler Borca postigao je drugi gol u pobjedi protiv rumunske ekipe UTA Arad 2:1 u slovenačkoj Rogli i tako još jednom pokazao da nije slučajno među onima koje je trener Žižović poveo na pripreme.

"Nevjerovatan je osjećaj, pravo da vam kažem, ali prvo bih da se zahvalim stručnom štabu i treneru. Dali su mi priliku da igram od prvog minute, što mi jako puno znači za samopouzdanje. Fantastičan osjećaj, srećan sam i želim da nastavim da se dokazujem svojim igrama", rekao je Pavle i dodao da mu nije bilo svejedno u onom djeliću sekunde prije nego što se lopta od prečke odbila u mrežu.

"Da. Iskreno, mislio sam da će da izađe", rekao je uz osmijeh.

Pred njim i cijelom ekipom Borca je ambiciozna sezona u kojem će Banjalučani braniti šampionsku titulu, a prije početka prvenstva igrati i kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Ne razmišljam tako daleko, razmišljam prvo o sutrašnjem treningu, kako da popravim svoje greške. Sjajno je što igramo kvalifikacije za Ligu šampiona, ali ne osjećam neki pritisak, samo želim da radim i da se dokazujem".

U crveno-plavom dresu Borca sada su osim domaćih, kao i igrača iz regiona, sada i igrači iz Kurasaa, Malte, Holandije... ali Đajić kaže da nema problema sa komunikacijom sa novim saigračima.

"Na terenu pričamo engleski, ne možemo drugačije. Svi momci su dobri, družimo se uveče, pričamo na engleskom, pravimo da kažem tu neku konekciju kako bi i na terenu sve bilo bolje", rekao je na kraju kratkog razgovora poslije utakmice.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC