• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE SLUČAJNO! U dvije utakmice – dva gola Vranješa: Tu sam da pomognem svojim znanjem i iskustvom!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Osjećam se dobro, zdrav sam, nadam se da ću igrati više ove sezone i da ću pomoći svojim iskustvom i znanjem ovim mladim igračima", rekao je Stojan Vranješ poslije novog gola za Borac na pripremama u Sloveniji.

 Stojan Vranješ dva gola na dve utakmice Borca u Sloveniji Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Nakon remija sa Celjem 2:2 pobjeda Borca protiv UTA Arada 2:1 u drugoj pripremnoj utakmici, odigranoj u ponedjeljak u slovenačkoj Rogli.

Strijelac prvog gola Stojan Vranješ poslije utakmice istakao je da rezultat nije u prvom planu, ali da je važan za pobjednički mentalitet, kakav treba da ima banjalučki klub.

"Puno novih igrača, puno mladih igrača, mislim da iz utakmice u utakmicu to izgleda sve bolje i bolje. Jedan dobar protivnik danas, kvalitetna provjera. Naravno da samo zadovoljni pobjedom, s tim da rezultat nije u prvom planu, ali uvijek više volimo da pobjeđujemo, da napravimo taj pobjednički mentalitet. Mislim da imamo još prostora za napredak, ali svi smo zadovoljni utakmicom danas i zalaganjem svih igrača na terenu", rekao je Vranješ.

Pogodak glavom poslije centaršuta Erere bio je njegov drugi gol u dvije utakmice na ovim pripremama.

"Znamo svi da prošle sezone možda nisam toliko dobijao šanse. Ja sam uvijek tu za klub. To postizanje golova neki kažu da je to slučajno, ali mislim da nije baš slučajno, već neki urođeni talent. Osjećam se dobro, zdrav sam, nadam se da ću igrati više ove sezone i da ću pomoći svojim iskustvom i znanjem ovim mladim igračima“, bez lažne skromnosti rekao je legendarni fudbaler banjalučkog kluba.

Dok njegovo lice prepoznaju svi, a ime često izgovaraju najmlađi navijači banjalučkog kluba, neka druga će klinci tek trebati da nauče, pošto se ovog ljeta ekipa dosta promijenila i došlo je (i otišlo) mnogo igrača. Ipak, Vranješ smatra da to neće biti veliki problem.

"Ekipa se uklapa brže nego što sam ja mislio da će biti. Ako pogledate činjenicu da dolaze igrači sa svih strana i da većina ne priča naš jezik, mislim da moramo biti zadovoljni njihovom adaptacijom na naše uslove. Mislim da možemo još bolje da izgledamo, ali s ovim utakmicama i radom lično sam zadovoljan. Mi smo tu malo stariji igrači tu da im pomognemo da se lakše prilagode i da im objasnimo šta znači naš klub", rekao je Vranješ.

Na utakmici protiv UTA Arada vidjeli smo golove nаjstarijeg igrača Borca i jednog od najmlađih, Pavla Đajića.

"Borac ima jednu svijetlu budućnost u ovim mladim igračima. Ako budu radili i iskoristili svoju šansu pred njima je svijetla budućnost. Samo treba da nastave i da se ne uljuljkaju golovima i dobrim igrama", zaključio je Vranješ.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC