• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dobila katastrofalne vijesti iz Amerike: Povrijedilo se najveće pojačanje za Ligu šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Zamjenik Osmana Bukarija na desnom boku Zvezdinog napada moraće na pauzu.

 Povrijedio se Puma Rodrigez Izvor: ESTELA SILVA/LUSA

Crvena zvezda je u ljetnom prelaznom roku prodala Osmana Bukarija u MLS, a kao zamjena za jednog od najboljih igrača tima u prethodnim sezonama stigao je reprezentativac Paname Puma Rodrigez (26). Ipak, nove vijesti govore da je pitanje kada će Puma moći da zaigra za Crvenu zvezdu i opravda povjerenje srpskog šampiona.

Dok je predstavljao svoju reprezentaciju zaradio je povredu lijevog ramena, zbog koje bi mogao da propusti cjelokupne pripreme crveno-bijelih. Meč Kopa Amerike između Urugvaja i Paname završen je pobjedom favorita (3:1), a navijači Zvezde moraju biti zabrinuti zbog samo finiša meča - u tom dijelu susreta Puma je doživio uganuće prvog stepena lijevog akriomioklavikularnog zgloba u ramenu.

Sudeći po istoriji ove povrede, on će morati da pauzira dvadesetak dana, što znači i gotovo kompletan pripremni period Crvene zvezde pred novu sezonu. Za sada nije poznato kada je u planu da se priključi ekipi Vladana Milojevića na pripremama, ali je jasno da do početka takmičenja u Superligi neće imati dovoljno vremena da se privikne na novi klub.

Ako ništa drugo, barem privikavanje na fudbal u Evropi neće biti problem za Rodrigeza. Momak iz Panama sitija stigao je u Evropu još 2017. godine kada je pojačao Gent, a zatim je nastupao za Istru, Alaves, Lugo, Sporting iz Hihona i Famalikao. Nakon dvije godine u tom portugalskom klubu stiže u Beograd, kao jedno od najvećih ljetnih pojačanja. Meč protiv Urugvaja bio je 48. za Pumu u reprezentaciji Paname, uz osam postignutih golova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC