• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puma mijenja Bukarija na Marakani: "Došao sam da pobjeđujem!"

Autor Dragan Šutvić

Puma Rodrigez i zvanično je novo pojačanje Crvene zvezde.

 Puma Rodrigez u Crvenoj zvezdi  Izvor: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda predstavila je novo pojačanje - potpisao je Puma Rodrigez (26). Brzonogi krilni napadač stavio je paraf na trogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu. Nosiće dres sa brojem 19 i na "Marakani" ne kriju oduševljenje zbog njegovog dolaska.

Dao je i prvu izjavu za zvanični sajt kluba.

"Zaista sam mnogo srećan, zbog prilike koja mi je ukazana, zahvalan sam klubu na tome. Došao sam ovdje sa velikom željom i entuzijazmom, veoma sam srećan zbog toga. Imao sam priliku da igram u prvoj ligi Portugala, takođe sam debitovao i u španskoj Primeri. Igrao sam i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji sa reprezentacijom Paname i to po prvi put u istoriji. Mnogo sam srećan zbog toga. Tip sam igrača koji pokriva cijelu stranu i takođe imam dobre karakteristike u ostalim segmentima igre. Došao sam ovdje sa željom da pobjeđujem, osvajam titule, kao i da ostvarim velike uspjehe. Želim da budem šampion sa Zvezdom", rekao je Rodrigez.

Otkrio je i kako je dobio nadimak Puma. "U mom gradu i zemlji su me prvi put tako prozvali, govorili su da sam veoma brz, od tada sam poznat po tom nadimku", dodao je on.

Oglasio se i sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela.

"Veoma je važno da smo potpisali Pumu, igrača koji nastupa na krilnim pozicijama. Može sa podjednakim uspjehom da igra na lijevom i desnom boku. Poslije odlaska Osmana Bukarija, pozicija na desnoj strani je ostala upražnjena. Vrlo smo zadovoljni jer smo potpisom Pume riješili pitanje te pozicije. On je veoma kvalitet igrač, dolazi iz Famalikaa. Igrao je u Španiji i za Sporting iz Hihona, a standardni je reprezentativac Paname. Vjerujem da će se brzo adaptirani na nove obaveze, Crvenu zvezdu kao klub, te da će ostvariti odlične rezultate i pružati najbolje partije na Marakani", zaključio je Mrkela.

Rordrigez je karijeru počeo u Panami u timu Čoriljo, odatle je otišao u Gent, odatle je otišao u Istru, pa je jednu sezonu proveo u B timu Alavesa, onda je otišao u prvi tim, pa je bio na pozajmicama u Lugu i Sportingu iz Hihona. Od 2022. godine nosio je dres portugalskog Famalikaa. Za reprezentaciju Paname debitovao je 2018. godine i do sada je upisao 48 nastupa i dao 6 golova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC