• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policajci na krovu hapsili maskiranog muškarca: Haos na EURO 2024, zbog njega dizani helikopteri!

Autor dragan š.

Napravio je potpunu dramu na stadionu, tokom meča Njemačke i Danske.

 Njemačka Danska policija hapsila muškarca na krovu  Izvor: X/MailSport/printscreen

Dok su na Evropskom prvenstvu u fudbalu reprezentacije Njemačke i Danske igrale meč osmine finala, jedan od navijača na stadionu smislio je kako da bude u centru pažnje. Na poluvremenu se iznad stadiona Vestfalen, doma Borusije iz Dortmunda, odigravala prava drama jer su policajci na krovu morali da hapse čovjeka koji se popeo na konstrukciju!

Oko sat vremena trajalo je hapšenje maskiranog muškarca koji se držao za krovnu konstrukciju stadiona, što nikako nije mjesto na kojem je trebalo da bude u tim trenucima. U policijskoj akciji učestvovalo je nekoliko pripadnika organa reda, a podizani su čak i policijski helikopteri kako bi se utvrdilo šta se tačno dešava u Dortmundu tokom meča Evropskog prvenstva. Pogledajte trenutak hapšenja:

"Policija je uhapsila muškarca. Ni u jednom momentu nije bilo opasnosti za druge ljude. Još uvijek ne možemo da damo nikakve informacije o identitetu muškarca i motivu", poručili su iz policije. Sigurno ćemo u narednim danima saznati više o cijelom slučaju, još jednom koji je potpuno šokirao fudbalske navijače jer je na specifičan način pokazao nesposobnost Nijemaca da organizuju veliki turnir.

Podsjećanja radi, Njemačka je savladala Dansku (2:0) i obezijbedila mjesto među osam najboljih timova u Evropi. golove su postigli Kai Haverc i Džamal Musijala, ali sudijski analitičar Raka Đurović tvrdi da su domaćini imali i pomoć VAR sobe. Sa druge strane, meč je obilježio i prekid - zbog grmljavine u Dortmundu i ugrožene bezbjednosti fudbalera oni su poslati u svlačionice tokom prvog dijela meča.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC