• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Francuske ljut: "Dosadni smo? Gledajte neku drugu utakmicu!"

Didije Dešan reagovao je zbog novinara i loše igre reprezentacije Francuske.

 Didije Dešan ljut zbog pitanja o dosadnoj igri Francuske Izvor: ANP / Alamy / Alamy / Profimedia

Francuska i Španija igraće u polufinalu Evropskog prvenstva u Minhenu, meč počinje večeras u 21 čas i igra se na "Alijanc Areni". Taj duel privlači mnogo veću pažnju od meča Engleske i Holandije, ali ni navijači ni novinari nisu sigurni šta od toga mogu da očekuju.

U dosadašnjem toku turnira francuski tim igra slabo, daleko od svog nivoa, u grupi je dala je samo tri gola, od čega su dva autogolovi, protiv Portugala prolaz je obezbijeđen poslije boljeg izvođenja penala i na zbog toga ih mnogi prozivaju i nazivaju ih dosadnim. To je došlo i do selektora "trikolora".

Didije Dešan iznervirao se kada je novinar počeo pitanje na taj način, konstatacijom da igraju dosadan fudbal i pitanjem šta moraju da promijene. "Ako vam je dosadno, gledajte neki drugi meč. Ne morate da nas gledate, sve je u redu. Ovo je posebno Evropskog prvenstvo, teško svima, postignuto je manje golova. Nije isto kao u prošlosti, ali želimo da usrećimo sve u Francuskoj, posebno u ovom periodu koji nije bio lak za nas", rekao je Dešan.

Stao je u odbranu svog najboljeg igrača Kilijana Mbapea. "Nije mu lako, igra sa maskom i to utiče na njegov vid, veliki je šok i za njega. Otok je spao i nos mu je u sve boljem stanju, ali će sve to trajati bar još nekoliko nedjelja. Zašto sam ga izveo protiv Portugalaca? Igrao je 110 minuta, htjeli smo da ga odmorimo, biće na terenu protiv Španije, uvjeren sam da će da pruži maksimum", zaključio je Dešan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC