• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Dinamo Kijeva: Partizan nas jako naljutio, ovo je bilo i za naše vojnike!

Autor Mladen Šolak

Čelnik Dinamo Kijeva čestitao svom timu ubjedljivu pobjedu protiv crno-bijelih u kvalifikacijama za Ligu šampiona

 Predsjednik Dinamo Kijeva - Partizan nas naljutio Izvor: YouTube/UATV English

Predsjednik Dinamo Kijeva Ihor Surkis (65) oglasio se poslije pobjede svog tima protiv Partizana rezultatom 6:2 na startu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prije priče o utakmici, on je podsjetio na nedavni put crno-bijelih u Moskvu koji su Ukrajinici žestoko zamerili crno-bijelima. Uz to, rekao je da su u Dinamo Kijevu zbog toga bili ljuti i nekoliko puta je posvetio pobjedu ukrajinskim vojnicima, suprugama, svima u zemlji...

"Očekivao sam da ekipa izađe na teren i da se bori. Bili smo veoma zabrinuti kako će sve to izgledati, jer znate da je Partizan putovao u Rusiju, a Rusija ne samo da ubija naše građane, već i našu djecu i žene. Zato je ova pobjeda veoma važna i mogu da kažem da je jedna od najvažnijih u posljednjim godinama. Donijeli smo radost navijačima, onima koji brane domovinu i naše porodice. Slava Ukrajini".

Utakmica je bila odigrana u Lublinu u Poljskoj, a revanš je zakazan za sljedeću srijedu, 31. jul u 20 časova. "Veoma sam zadovoljan, čestitam momcima i veoma sam zahvalan navijačima koji su došli na stadion. Zahvalan sam i predsjedniku Ukrajine, jer nam daje šansu da predstavljamo zemlju na međunarodnoj sceni u Evropi. Bili smo veoma dobro primljeni u Poljskoj, vidjeli ste da su domaći navijači navijali za nas. Tamo nije moglo da bude fudbala bez podrške državnog rukovodstva. Nastavićemo da pokušavamo da igramo što je bolje moguće"

Uz kratku priču o utakmici, on je još jednom ponovio iste poruke zahvalnosti i čestitki. "Još jednom bih htio da čestitam igračima na važnoj pobiedi. Partizan nas je veoma naljutio i pobijedili smo za naše vojnike, supruge i za ukrajinske porodice. Mnogi Ukrajinci su došli danas i podržavali nas od prvog do posljednjeg minuta... Godinama nismo imali ovakvu atmosferu, jer smo igrali bez navijača"

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rasa

Nacisticki smradovi, cuj SLAVA UKRAJINI

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC