• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puzigaća ne zamjera ekipi poslije poraza od PAOK-a: Momci su pokazali kako se bori za klub!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"PAOK je kvalitetnija ekipa, a naši momci treba da podignu glavu jer su pokazali kako se bori za ovaj klub", poručio je pomoćni trener Borca Bojan Puzigaća nakon eliminacije od PAOK-a.

 Bojan Puzigaća poslije meča Borac - PAOK Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac nije uspio da napravi čudo protiv PAOK-a koji je nakon trijumfa u Solunu 3:2 slavio i u Banjaluci sa minimalnih 1:0 i tako izborio plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pomoćni trener Borca Bojan Puzigaća, koji je u odsustvu suspendovanog Mladena Žižovića vodio ekipu s klupe, ne zamjera ništa svojim igračima nakon poraza i eliminacije.

"Prije svega čestitam našim momcima ne na ovom meču, nego na ovom dvomeču, pokazali su i danas kako se bori za svoj klub i svoj grad. Moramo biti iskreni, PAOK je bio bolji, ide zasluženo dalje, čeka nas za sedam dana jako bitna utakmica, jako težak put. Imamo sedam dana da se regenerišemo, idemo dalje. Naredna utakmica je jako bitna za naše ciljeve, ne tugujemo previše, imamo mnogo posla da radimo", rekao je Puzigaća i dodao:

„Čestitam ekipi PAOK-a. Kvalitetnija ekipa ide dalje, naši momci treba da dignu glavu, pokazali su kako se bori za ovaj klub. Atmosfera je bila sjajna u Banjaluci, želim da se zvahalim svim navijačima, nadam se podršci i u narednoj utakmici koju budemo igrali ovdje s Klaksvikom“.

Puzigaća o uvođenju mladih igrača

"Mi smo željeli da u posljednjih 15-ak minuta naši momci osjete ovu atmosferu i da pokažemo i na taj način da računamo na naše mlade momke"

Borac će svoj evropski put nastaviti u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, gdje ih očekuje dvomeč sa Ki Klaksvikom sa Farskih ostrva.

"Imamo sedam dana da se pripremimo, specifičan put, specifični uslovi, ekipa koja igra specifičan fudbal, ali ovi momci su profesionalci, imamo dovoljno vremena da se pripremimo za sljedeću utakmicu koja je istorijska za nas", zaključio je Puzigaća.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bob Rock

Slažem se da je čak i Milošević djelovo sigurnije od ovog makedonca. Kod gola mu je lopta išla skoro po sredini, a kod prekida ga hvata panika, nigdje ga nema...

Micko

Kad Savica i ovog golmana ostavite na klupi, onda se imate cemu nadati. Stavite na gol ovog decka sto ste ga doveli iz Stupcanice, jer je odlican golman. Savic je u ove tri utakmice imao dva dodira s loptom, decko je totalno beskoristan.Na njegovo mjesto stavite Pihlera, ili pomerite Vukovica u sredinu. Jovo Lukic je bio najbolji veceras, nadam se da nije ozbiljna povreda u pitanju, samo morate ubaciti jos jednog napadaca koji ce znati iskoristiti njegovu vrhunsku igru glavom. Pogotovo veceras kad ste jurili rezultat.....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC